Ми у Facebook
24.04.2016, 20:30

Любовний гороскоп на 25 квітня

На що спокушають зірки закоханих і поки що вільних знаків зодіаку?
ОВЕН. Тиждень може розпочати з нових пригод і хвилюючих знайомств, які здатні змінити ваше життя. Не забувайте про власну безпеку.

ТЕЛЕЦЬ. У вас немає другої половинки? Маєте шанс зустріти кохання всього життя. Збираючись на побачення, ретельно продумайте, як догодити вашій пасії.

БЛИЗНЮКИ. Бережіть ваші стосунки й не провокуйте своїми розмовами та поведінкою провокувати ревнощі у серці свого партнера/партнерки.

РАК. Аніж переживати, чи матимуть старі стосунки продовження, готуйтеся до нових зустрічей, які дозволять вам знайти насправді рідну душу.

ЛЕВ. Не будьте надто гордими, до зближення треба зробити якийсь крок – зателефонувати, просто поговорити. Прислухайтесь до інтуїції, що чи кого вам бракує для повного щастя…

ДІВА. На вас чекає цікава зустріч. Однак це зовсім не означає, що треба одразу ж кидатися в океан бурхливої пристрасті.

ТЕРЕЗИ. Увечері спробуйте відволіктися від насущних проблем і просто відпочити в товаристві близької людини.

СКОРПІОН. Уникайте сьогодні сумнівних контактів й інтиму у перший же день знайомства. Можуть постраждати і душа, і тіло. Краще перестрахуватися…

СТРІЛЕЦЬ. Замість сексу краще просто побути поруч, поговорити зі своїм партнером. Адже в коханні важливі й близькість душ та взаємна довіра…

КОЗЕРІГ. Не думайте тільки про себе, не кажіть різко «ні» - близька людина теж хоче любові, уваги та поваги.

ВОДОЛІЙ. Якщо полюбляєте секс в екстремальних умовах - це ваше право, тільки не забудьте спитати, чи хоче цього ваш партнер/партнерка.

РИБИ. Не примушуйте кохану людину до активних дій. Краще почекати, ніж все зіпсувати…

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Любовний гороскоп на 24 квітня
Позитивний гороскоп на 2016 рік





На правах реклами