Ми у Facebook
29.06.2016, 14:40

Чи будуть їздити рівняни до Туреччини після теракту - думки з соцмереж

Обговорення виникло в спільноті "Типове Рівне", що в соціальній мережі Вконтакті.
Нагадаємо, що в результаті теракту в Стамбулі загинуло 36 людей. З них одна українка.


Захар
:
"Оця "дешева" Турція((( співчува родичам постраждалих"

Vova:
"Дивуюся тим людям, які не бояться їхати на відпочинок в Єгипет чи Турцію в такій напруженій ситуації.
Це прям тур на виживання. Лежиш, засмагаєш на лежаку, а з моря на катері з автоматами мавпи і без розбору діти чи дорослі. Або летиш в літаку в ту сторону, а там мавпа з гранатою. А тепер вже і в аеропортах при прильоті тебе чатує небезпека з мавпами. А ще гірше коли викрадуть і відріжуть голову на камеру.
Як взагалі на такому відпочинку можна нормально розслабитися морально?
"

Літак з Рівного до Туреччини відправлятиметься раз на тиждень

Сергій:
"просто, якщо судити про смерть, то людина можете померти і від вишневої кісточки, яка застряне у горлі! Кожному підготовлений свій шлях! Можна сидіти дома, боятись усього, а можна отримувати задоволення від усього що стається в твому житті) 2 тижні тому я повернувся з Анталії! Дуже кльово відпочив, всі привітні і радісні)"


Vova:
"Ясно, що можна склеїти ласти на рівному місці. І що боятися вовка в ліс не ходити. Тут погоджуюсь.
Але ж якщо брати Болгарію, Грецію - де шанс натрапити на такого роду трабли 1:100 і Турцію з Єгиптом де вже мабуть 50:50 може що хочеш статися. І тут є логічне запитання чи варто воно такого ризику?
І якщо так думати то на машині що вночі, щов день, що в ожеледицю чи туман немає смислу змінювати швидкість, а їхати 140 -150 все одно в аварію можна попасти рано чи пізно.
Береженого Бог береже)
"

Скільки коштує туристам переліт з Рівненського аеропорту до Туреччини

Сергій:
"Vova, усі теракти за останній час були зроблені лише в столиці! Жодного теракту в Хургаді, Шарм-ель-шейху, Анталії чи Кемері не було проведено! Всі літаки, що летять на курорти прилітають не в столиці, а в самі більші курортні міста, в Єгипті це Шарм і Хургада, а в Туреччині - Анталія. Ризики зведено до мінімума.
Ви писали про швидкість - якщо їхати по правилам зі швидкістю в 90 км/год і пристебнутим ременем всі ризики зводяться до 0. Береженого Бог береже у випадку дотримання елементарних правил та етики, а не бути прикованим до місця і закритим у 4-ох стінах)
"






На правах реклами