Ми у Facebook
14.10.2016, 17:00

Учні Рівненського НВК №2 "Школа-Ліцей" відзначили День захисника України (+ Фото)

Упродовж трьох днів за ініціативою учнівського самоврядування вихованці закладу відзначали День захисника України.

У нас неповторні юнацькі літа, зростаємо ми в НВК №2

У вівторок, 11 жовтня, у школі пройшов захід «Герої для нас як приклад…» під час якого учні 9-В класу продемонстрували відеоматеріали й розповіли не лише про героїв сьогодення, а й про загиблих під Крутами, українське козацтво тощо. Вразило юних глядачів душевне виконання патріотичних пісень Юлією Скварук, ученицею 4-В класу. Та найбільш хвилюючим моментом була зустріч з випускником НВК №2 Ігорем Абрасасом, який боронив наші кордони на передовій упродовж 2014 року. Діти зустріли його стоячи та з бурхливими оплесками. Ігор побажав їм здійснення їхніх мрій, та ніколи не бачити війни.







Наступного дня у рамках проекту «Жива книга. Людина-сенсація» відбулась зустріч старшокласників з Сергієм Пандраком, учасником АТО. Духом гідності, патріотизму, любові до Батьківщини були наповнені його розповіді. Учні перейнялись подвигом цієї людини і аплодували стоячи.



В четвер, 13 жовтня, команда одинадцятикласників взяла участь у міському конкурсі-огляді патріотичної пісні та строю «Червона калина», а також вихованці школи долучились до загальноміських заходів, що відбувались у Міському будинку культури.

ФОТО: у Рівному розпочався конкурс військово-патріотичної пісні та строю «Червона калина 2016»

Саме виховання національних почуттів і патріотизму є одним з основних засобів консолідації української нації, вважають вихованці НВК №2 «Школа-Ліцей».

Юлія Демчук, голова інформаційної комісії





На правах реклами