Ми у Facebook
15.10.2016, 10:00

У Рівному попросили закурити і обікрали (+ФОТО)

Так для одного із рівнян закінчилася несподівана нічна зустріч.
Пригода сталася на вулиці Привокзальній у Рівному. У рівнянина попросили сигарету. Таке прохання пізніше переросло у конфлікт. Після чого, молодики його побили та пограбували: відібравши гаманець з тисячею гривень, документи, банківські картки та мобільний телефон.



Побитий рівнянин добрався до вокзалу, звідки зателефонував правоохоронцям. За викликом відразу приїхав екіпаж поліції. Постраждалий повідомив ознаки нападників, а також і те, що помітив, як вони побігли в напрямку проспекту Миру. Правоохоронці відразу вирушили на розшуки підозрюваних. І вже за мить побачили їх неподалік місця нападу.

Вночі у Сарнах горіла будівля (+ ФОТО)



Уже у відділі слідчо-оперативна група встановила особи нападників. Ними були 29- та 32-річні рівняни. Вони свою вину заперечували, але при собі вони мали речові докази – майно побитого чоловіка. До того ж, і сам потерпілий під час слідчої дії пред'явлення особи для впізнання, серед чотирьох чоловіків упізнав нападника.



На Рівненщині з храму викрали гроші (+ФОТО)


А тому обом працівники поліції повідомили про підозру у скоєнні кримінального правопорушення. Зараз чоловіки знаходяться у рівненському слідчому ізоляторі тимчасового тримання. Правоохоронці також перевіряють їхню причетність до злочинів, адже обидва мають кримінальне минуле. Молодший відбував покарання у місцях позбавлення волі за грабіж та хуліганство, старший – має судимість за квартирні крадіжки та незаконне зберігання наркотичних засобів.

За повідомленням відділу комунікації поліції Рівненської області.





На правах реклами