Ми у Facebook
02.11.2016, 08:00

Рівнянка без допомоги небайдужих людей не зможе ходити

До редакції порталу ОГО звернулася жінка, щоб попросити про допомогу.
Карпенюк Наталія розповідає, що її племінниці Лілії Кушнірук потрібна термінова опекрація. Пані Лілія з дитинства хворіє на вроджений лімфостаз правої нижньої кінцівки, у жінки є третя група інвалідності. Останнім часом, близько року тому, сталося загострення й тепер потрібно зробити складну та дорогу операцію — замінити колінний суглоб.




Без цього молода, 25-річна жінка не зможе ходити. При чому оперативне втручання необхідно провести якомога швидше, адже поки що можна імплантувати колінний суглоб стандартної форми. Лікарі кажуть, що через три місяці це уже буде неможливо й буде потрібен особливий штучний суглоб іншої форми.


Рівнян благають врятувати 5-місячного малюка



- Операцію погодилися зробити в Києві, в Інституті ортопедії та травматології АМН України, адже вона дуже складна через вроджену хворобу моєї племінниці. Для проведення операції потрібно 100 000 гривень. Самотужки ми не можемо знайти ці гроші. Моя племінниця зараз не працює, оскільки зараз доглядає двох маленьких дітей, віком 6 та 1,5 роки.




Допоможіть врятувати життя 20-річній рівнянці


Тому Наталія Карпенюк просить усіх небайдужих людей для племінниці пожертвувати гроші на картку Приватбанку: 51 68 757 31 54 797 84. Деталі також можна дізнатися за номером телефону: 0 68 0362 811.





На правах реклами