Ми у Facebook
15.11.2016, 13:33

На Рівненщині впіймали злодія, який не пожалів дитину

Тепер зловмиснику загрожує новий строк ув’язнення.
До Варашського відділення поліції звернувся 46-річний житель Волинської області і повідомив, що поблизу місцевого ринку, коли він спілкувався по мобільному, невідомий вирвав у нього з рук телефон.

На Рівненщині проводили “санітарну вирубку” цінних порід дерев (+ФОТО)

У результаті проведених розшукових заходів оперативники того ж дня встановили, що вказаний злочин вчинив непрацюючий 31-річний мешканець Вараша. Чоловіка раніше неодноразово судили за грабежі, а також за спричинення тілесних ушкоджень та вчинені кримінальні правопорушення у сфері незаконного обігу наркотичних засобів.

У Рівному школяр вчинив самогубство: вистрибнув з вікна багатоповерхівки

У розпочатому досудовому розслідуванні у кримінальному провадженні за фактом грабежу за статтею 186 Кримінального кодексу України, слідчі встановили, що у серпні цього року, чоловік посеред білого дня викрав мобільний телефон «iPhone» у семирічної жительки Вараша на центральній вулиці міста.

Поліцейські затримали зловмисника, який нині перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Йому повідомили про підозру у вчиненні грабежів. До суду направили клопотання про обрання щодо нього запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. За скоєне чоловікові загрожує позбавлення волі на строк до шести років. Правоохоронці також перевіряють його на причетність до інших злочинів.

Про це повідомили з відділу комунікації поліції Рівненської області.





На правах реклами