Ми у Facebook
24.11.2016, 17:44

Вийшов свіжий номер газети “ОГО”

У новому випуску рівненського інформаційно-рекламного тижневика “ОГО” від 23 листопада 2016 багато цікавої та корисної інформації.
ТЕМА НОМЕРА:

Аліменти на дитину

На своєму засіданні 16 листопада Кабінет міністрів України включив розмір аліментів, який установлюють судом у фіксованій грошовій сумі, до переліку об'єктів індексації. Про це повідомило Мінсоцполітики. Постанова Кабміну передбачає також механізм індексації цих виплат. Ми поцікавилися, що таке аліменти, у яких випадках його призначають. Від чого залежить сума стягнення на утримання дитини? А як бути з неофійними доходами батька чи матері?..

У свіжому номері “ОГО” ви можете знайти багато цікавої та корисної інформації, зокрема:

- Кабмін встановив індексацію деяких виплат
- Селяни проголосували проти ГЕС
- За тиждень – п'ять самогубств
- В армію за контрактом
- У Польщі вирішили знизити пенсійний вік

Свіжий номер газети “ОГО” вийшов з вкладкою “ТЕЛЕпрограмка” у зручному журнальному форматі. Тут не тільки програма телебачення, а й багато корисних порад (“Дім. Сад. Город”), рубрика “Здоров'я”, розважальна інформація, цікаві факти та історії, клуб знайомств “Самотнє серце”, цікавинки з Handmade, рецепти та гороскоп. 

Також у газеті - Блок оголошень і реклами.

Свіжий номер рівненського інформаційно-рекламного тижневика "ОГО" можна придбати у кіосках та у приватних розповсюджувачів, передплатити, а також прочитати онлайн версію на нашому порталі ОГО.

Щоб прочитати онлайн версію (PDF версію) останнього номера газети "ОГО", перейдіть ЗА ЦИМ ПОСИЛАННЯМ.







На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ