Ми у Facebook
12.12.2016, 08:00

Рівняни про поїздку дуобусом: "Машина класна, тільки не для наших людей"

7 грудня дуобус вийшов на свій перший рейс у Рівному й жителі міста не втомлюються захоплюватись цим транспортом. Але реакація на "диво-коня" у кожного різна.
Жителі обласного центру з задоволенням катаються на новому транспорті, хоч він за неповний тиждень роботи вже встиг поламатись.

Рівнянин Валентин Ляхов - один з тих, хто протестував проїзд у дуобусі та висловив свої враження у соцмережах. Під думками автора підписалось чимало місцевих.

Скільки коштуватиме проїзд у рівненському дуобусі

"Сьогодні пощасливилось вперше проїхати дуобусом. Їхав від вул. Енергетиків до центру.

Як автобус рухався трохи повільно, не знаю чому. На мототреці перетворившись у тролейбус швидкість значно збільшилась. Цікаво було спостерігати за людьми, які на вулиці помічали рух цього диво як для нашої провінції транспортного засобу.

Байдужим він певно не лишив жодної людини на вулиці, всі на нього задивлялись, а ті хто заходив були вражені просторністю, новизною, охайністю та просто толковістю зроблення салону дуобусу.

Сидіння хороші, місця ногам теж вистачає. Здається пасажири, коли сідали до дуобусу навіть забували куди їдуть, їм просто кортіло проїхатись. Як підтвердження. Зайшла мама з двома дітьми. Вони сіли. Підійшла кондуктор і та мама поцікавилась, куди їде цей транспортний засіб, адже діти сказали їй, що їм всерівно куди їхати лиш би на цьому тролейбусі.

Все це звісно добре, машина класна, сподіваюсь не ламатиметься ніколи. Та от тільки не для наших людей... Лиш би, вибачте, не засрали її швидко.
Це буде випробовування не тільки для дуобуса нашими дорогами, але і для наших людей, культура чи її відсутність яких буде помітна після декількох місяців роботи цієї машини.

Сподіваюсь це буде лише перший дуобус у Рівному. За такими машинами майбутнє наших міських пасажирських перевезень, впевнений у цьому!

P.s. Коли на кладовищі під'їхав дуобус і поруч маршрутка #49, та всі сідали саме в дуобус, а не в маршрутку, то скрегіт зубів маршрутчика було чутно навіть у салоні дуобуса.
P.s.s. А ще мені було цікаво чи вистачить йому місця на дорозі біля кладовища розвернутись... Як бачите на фото - місця вистачило) Як мені сказали, там навмисно трохи розширили частину дороги".





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ