Ми у Facebook
28.12.2016, 18:30

У Рівненській ОДА відзначили «Героїв спортивного року Рівненщини» [+Фото]

Рівненські чиновники традиційно в кінці року відзначили кращих спортсменів області. У вівторок, 27 грудня, в приміщенні Рівненської обласної державної адміністрація пройшла урочиста церемонія вручення нагород кращим із кращих у рівненському спорті.
Шістьом рівненським спортсменам, які стали чемпіонами світу з пауерліфтингу серед спортсменів з вадами зору, голова Рівненської ОДА Олексій Муляренко вручив грошові сертифікати.

Фінансову підтримку також отримали їх тренери.

«В 2016 році ми маємо вражаючі результати – як для області, так і для України. Ви, спортсмени, можете пишатися своїм внеском, а ми, як представники влади будемо робити усе можливе, аби ви продовжували творити нашу спортивну історію», - зазначив керівник області.

Крім того, Олексій Муляренко вручив відзнаки переможцям щорічної церемонії «Герої спортивного року Рівненщини» за підсумками спортивного сезону 2016 року у 13 номінаціях.

Зокрема, «Найкращим спортсменом року» став плавець Михайло Романчук, а спортсменкою – легкоатлетка Наталія Прищепа.

Серед тренерів кращим визнаний Андрій Попєляєв. У номінації «Найкраща команда року» переміг софтбольний «Західний вогонь», а «Народним вибором» став футбольний клуб «Верес».

«Сенсацією року» стала важкоатлетка Марія Тимощук, а слабозорий дзюдоїст Олександр Назаренко переміг у номінації «Сильні духом».

Начальника управління у справах сім'ї, молоді та спорту Рівненського МВК Сергія Шевчука визнано «Найкращим спортивним організатором». Переможцем у номінації «Спортивна слава Рівненщини» став Микола Коба – триразовий чемпіон світу з самбо серед ветеранів.

Водночас, було нагороджено переможців номінацій «Разом з олімпійцями», «Меценат спортивного року», «Чесна гра», «Об'єктивність та компетентність».

Крім того, в рамках урочистостей відзначили кращих спортсменів та тренерів області з олімпійських та неолімпійських видів спорту, структурні підрозділи РДА та МВК, обласні організації ФСТ, призерів обласної спартакіади серед держслужбовців.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Рівненщину на Олімпіаді в Ріо представлятимуть сім спортсменів

Рівненські спортсмени зможуть отримати 300 тисяч за олімпійську медаль





















На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ