Ми у Facebook
01.01.2017, 11:01

На Рівненщині хлопчик мріє мати санки та власне ліжко (+ФОТО)

Для того, щоб здійснити його мрії, достатньо взяти участь у благодійній акції “Добро на Різдво”.
Євгеній Наум’юк до трьох років ріс звичайним хлопчиком. Більше того, каже мама, він значно випереджав у розвитку своїх однолітків – у два з половиною роки гарно розмовляв, знав майже всю абетку, рахував до п’ятнадцяти. Однак, в одну мить ніби почався зворотній відлік у розвитку. Хлопчик перестав говорити, перестав усім цікавитися. Лікарі поставили діагноз - розумова відсталість та недорозвиток мовлення.



Мама хлопчика каже, коли зателефонували з Палацу дітей та молоді та повідомили, що Євгена обрали для участі у акції «Добро на Різдво», була дуже розчулена. Вперше на її сина звернули увагу і запропонували допомогу. Зазвичай, каже, усі відмовляють, бо він усім заважає на найменшому святі. Але ж Євген теж хоче бути щасливим!? Мама, впевнена, що її син хоче не відрізнятися від інших дітей.



Для Євгенія звичні у його віці речі через хворобу недоступні. Та хлопчику дуже подобається ходити до церкви. Він любить розглядати яскраві картинки в книжках і навіть питає, що там зображено, складає конструктор, дуже любить тварин. А ще, йому дуже подобається кататися на санях. Тому, на Різдво найкращим подарунком для Жені були б санки з рулем і власне ліжко.
Якщо у вас є можливість здійснити бажання Євгена, дзвоніть до координатора проекту Палацу дітей та молоді за номером 098 23 33 549, або ж перераховуйте кошти на придбання подарунка на рахунок МГО «Сприяння позашкільній освіті», розрахунковий рахунок 26000000006551 в ПАТ «Укрсоцбанк» МФО 300023 ЗКПО код ЕДРПОУ 22566386 з призначенням «Благодійні внески «Добро на Різдво».

Робіть добро на Різдво!





На правах реклами