Ми у Facebook
05.01.2017, 08:30

Рівненщина: кожен може здійснити мрію хлопчика, чиє життя карколомно змінилося

Для цього достатньо взяти участь у благодійній акції “Добро на Різдво”.
Назар Переходько до півтора року був звичайною дитиною, вмів говорити, грався з однолітками, був веселим і комунікабельним хлопчиком. Нині у 8 років словарний запас Назара складається всього з трьох слів. Ще десять може тихенько повторити. Замкнений у собі, не розмовляє, ні до чого не проявляє інтересу, з дітками не грається. У Назара аутизм. І хоча на відміну від інших діток-аутистів Назар дуже тихий і спокійний хлопчик, однак, бувають різні моменти, каже мама.



Рівняни можуть здійснити мрію доньки загиблого воїна (+ВІДЕО)

Утім мама давно набралася терпіння і робить все можливе, аби якось допомогти синові. Для цього сім’я навіть переїхала в місто, аби ближче були лікувальні та навчальні заклади. Зараз Назар відвідує школу «Особлива дитина», вчить букви, цифри, вчиться переписувати. Хлопчику для занять вдома потрібна парта, за якою б він міг займатися уроками. А ще, каже мама, Назар хоче самокат. Це для нього був би найкращий подарунок на Різдво.

На Рівненщині онкохвора матір відмовляє собі у ліках, щоб купити фарби талановитим дітям (+ВІДЕО)

Якщо у вас є можливість здійснити бажання цього особливого хлопчика, дзвоніть до координатора проекту Палацу дітей та молоді за номером 098 23 33 549, або ж перераховуйте кошти на придбання подарунків на рахунок МГО «Сприяння позашкільній освіті», розрахунковий рахунок 26000000006551 в ПАТ «Укрсоцбанк» МФО 300023 ЗКПО код ЕДРПОУ 22566386 з призначенням «Благодійні внески «Добро на Різдво».

Робіть добро на Різдво!

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережах: VK, Однокласники, Facebook





На правах реклами