Ми у Facebook
01.02.2017, 11:54

Нові супермаркети SPAR розвиватиме «VolWest Group»

Саме луцька інвестиційна компанія домовилась про розвиток міжнародної мережі.
24 січня у Києві Міжнародна група «Spar International» та український партнер – «SPAR Україна Корпорейшн», що входить до Інвестиційної групи «VolWest Group» (м. Луцьк) підписали договір про співпрацю. Предметом двосторонніх домовленостей став розвиток на ринку України міжнародної мережі SPAR.

Нагадаємо, що у Рівному теж буде супермаркет SPAR.

За інформацією генерального директора компанії Сергія Шавлукевича, у найближчих планах Інвестиційної групи відкриття 15 магазинів до кінця 2017 року. SPAR в Україні розвиватиметься у 4 торгових форматах: Spar Express (магазини біля дому торговою площею до 200 кв.м), Spar (супермаркети 200-800 кв.м), EuroSpar (супермаркети 800-3000 кв.м), InterSpar (гіпермаркети понад 3000 кв.м).

Новий супермаркет SPAR стане найсучаснішим у Рівному


Довідка

VolWest Group – інвестиційна група, що працює на ринку приватного капіталу. Компанія заснована у 1992 році та працює у 15 видах діяльності. Основним завданням VolWest Group є ефективне стратегічне управління бізнес-проектами. Компанія інвестує в стійке зростання бізнесу Групи, спрямоване на збільшення його акціонерної вартості, диверсифікацію ризиків та лідерство на ринках присутності. Центральний офіс знаходиться у місті Луцьку.

Основними франчайзинговими інвестиційними проектами компанії є мережа супермаркетів "Наш Край" (15 років досвіду у ритейлі, 221 торговий заклад); мережа піцерій "Тарантелла" ( 7 піцерій, 3 - франчайзингові, 7 років досвіду); мережа гуртівень солодощів "Карамеля",( 13 гуртівень, з них- 9 франчайзингових, 1 рік розвитку); мережа гіперлокальних видань "Район.IN.UA" ( 8 видань, 3-франчайзингових, 1 рік розвитку).





На правах реклами