Ми у Facebook
11.03.2017, 16:30

Рівнянка в ОАЕ завоювала Кубок світу з пауерліфтингу [+Фото]

З 25 лютого по 3 березня у столиці Об'єднаних Арабських Еміратів (ОАЕ) Дубаї проходив Кубок світу з пауерліфтингу серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату. В змаганнях взяли участь два рівненських спортсмена, які завоювали золото та срібло.
У ваговій категорії 79 кг з результатом 100 кг Любов Семенюк (тренер ЗТУ Демчук Андрій Олександрович) стала володаркою Кубку світу.

У ваговій категорії 54 кг з результатом 97 кг дебютант міжнародних змагань Василь Рожко (тренери ЗТУ Демчук Андрій Олександрович та Полюхович Вадим Олександрович) виборов срібну нагороду Кубку світу серед юніорів.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

У Рівному відбувся відкритий чемпіонат області з пауерліфтингу

Рівненська збірна стала кращою на чемпіонаті України з пауерліфтингу





Нагадаємо, в лютому у місті Рівне в приміщенні регіонального центру «Інваспорт» проходив відкритий чемпіонат Рівненської області з пауерліфтингу, серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату (УОРА) та з вадами зору в якому взяли участь команди Волинської, Чернігівської областей, Сарненського, Березнівського, Млинівського, районів та м. Рівне. Загалом змагалося 82 учасників.

На урочистому відкритті змагань був присутній: начальник управління у справах молоді та спорту Рівненської облдержадміністрації - Ліпський Віталій Володимирович. Підведення підсумків серед спортсменів з УОРА та з вадами зору проводилось окремо в нозологіях, у вагових категоріях, серед жінок та чоловіків.

У ці ж дні в приміщенні спортивного клубу «Олімпійські надії», що знаходиться у Рівному на вул. Шкільній, буд.33, відбувся чемпіонат України з дзюдо серед спортсменів з вадами зору, в якому прийняли участь команди з Волинської, Дніпропетровської, Донецької, Запорізької, Івано-Франківської, Одеської, Вінницької, Тернопільської, Харківської, Рівненської областей та м. Київ. Загалом прийняло участь 61 спортсмен.

З вітальним словом перед учасниками змагань виступили начальник управління у справах молоді та спорту – Ліпський Віталій Володимирович та заступник начальника регіонального центру «Інваспорт» Демчук Андрій Олександрович та головний суддя змагань – Романкевич Михайло Якович – суддя національної категорії.





На правах реклами