Ми у Facebook
26.03.2017, 12:30

Коли рівняни зможуть отримувати закордонний паспорт у ЦНАПі

Рівняни неодноразово нарікали на те, що змушені вистоювати величезні черги для того, щоб отримати закордонний паспорт і тому зраділи новині, що у ЦНАПі теж можна буде це зробити.
Раніше керівники Рівненського регіонального центру надання адміністративних послуг обіцяли, що цю послугу можна буде отримувати вже з нового року, але так не сталося через перепогодження проекту, який реалізується за рахунок коштів Європейського Союзу та співфінансування міської ради.

Вистояти три черги, або як рівняни закордонний паспорт оформлюють (+ВІДЕО)


Яка ж ситуація нині і коли рівняни зможуть отримувати український та закордонний паспорти у ЦНАПІ?!

- Я впевнений, що до 1 червня ми реалізуємо цей проект, над яким тривалий час працювали. Ми почнемо приймати документи і видавати паспорти горомадянина України у вигляді ID-картки, паспорти громадянина України для виїзду за кордон, - говорить колишній директор ЦНАПу, а нині - заступник міського голови Рівного Віталій Герман. - Ми не встигли це зробити до нового року, але на це були об'єктивні та суб'єктивні причини. Була процедура перепогодження проекту, бо коли ми писали цей проект, то наше приміщення ще знаходилося на вулиці Степана Бандери. Впевнений, громадянам буде зручно отримувати максимум послуг в одному приміщенні.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ