Ми у Facebook
19.04.2017, 16:30

Надихаючі історії успіху від відомих рівнян

Вийшов перший випуск нового рівненського глянцевого журналу для успішних людей «РІВНЯНИ»


А ви знали, за що в дитинстві Оксану Лозову називали "шибеницею"? Ви знаєте, про що мріє міський голова Рівного Володимир Хомко? Скільки потрібно активістів, щоб зробити з нашого міста "цукерочку"? Хто із рівненських підприємців почав свій бізнес із 70 доларів, подарованих на весілля? А чи здогадувались ви про те, що одним із найбільших рівненських роботодавців та платників податків є наш "водник"? А що спільного є між новим нічним клубом міста і Потапом?

Усе це та багато іншого ви зможете дізнатись у першому випуску журналу «РІВНЯНИ»!



На обкладинці першого випуску видання – Оксана Лозова

У першому номері журналу «РІВНЯНИ»:

- ексклюзивні інтерв'ю з відомими рівнянами - міський голова Рівного Володимир Хомко, завідуюча відділенням педіатрії №2 РОДЛ Оксана Лозова, ректор НУВГП Віктор Мошинський, заступник міського голови Віталій Герман, ресторатор та заступник директора пивзаводу "Рівень" Анатолій Лук'янчук, директор з розвитку ТМ "Щедрик" Марія Рудомська та багато інших;

- надихаючі історії успіху провідних рівненських підприємств та проектів;

- корисні поради щодо ведення бізнесу від провідних фахівців;

- підбірка найкращих місць для активного відпочинку і топ-5 "найхмільніших" фестивалів травня та ін.


Глянцевий журнал «РІВНЯНИ» – це нове сучасне видання для роботи та дозвілля. У журналі буде висвітлена пізнавальна, корисна та розважальна інформація для рівнян, які хочуть бути в курсі останніх подій і прагнуть досягти успіху в житті, займають активну життєву позицію, і хочуть, щоб наше місто розвивалося.

Глянцевий журнал «РІВНЯНИ» - видання, яке інформує, яке мотивує та яке надихає.

Придбати журнал можна в мережі кіосків "ОГОпрес" та на пункті прийому оголошень газети "ОГО" за адресою вул. Шкільна 2. Ціна - 15 гривень.





На правах реклами