Ми у Facebook
30.05.2017, 17:00

Рівненський гонщик Марко Левішин: "Пішов прямим мотоциклом в огорожу"

В неділю,28 травня, під час особистого турніру першого етапу Speedway Friendship Cup жахливого падіння зазнав Марко Левішин.
На прохання багатьох вболівальників нещодавно вийшов на зв'язок з гонщиком, який і розповів про цю аварію, про стан свого здоров'я і перший етап загалом.

Зі спортсменом розмовляв Олег Кульбаченко, [urlhttp://speedway24.at.ua/load/ukrajina/marko_levishin_pishov_prjamim_motociklom_v_ogorozhu/2-1-0-985]speedway24[/url]

Про падіння з Яном Міхаліком...

"Міхалік під'їхав до мене у віражі... В цей момент його ще й "приклеїло", і його понесло в борти, а попутно, і мене за собою "повіз". Так вийшло, що врізався в огорожу прямим мотоциклом".

У Рівному визначили найсильнішу волейбольну команду області



Про стан здоров'я...

"Почуваюся далеко не на всі 100%, м'яко кажучи. Найбільше турбує дуже спухле коліно. Слава Богу, немає жодних переломів. Рентген зробили ще в Дебрецені, який і показав відсутність складніших наслідків. Все обійшлося сильним забоєм. Була підозра, що необхідно буде викачувати рідину, але все минулося".

Про другий етап турніру, який відбудеться в Свентохловіце (Польша) 3 і 4 червня...


"Планую і дуже хочу їхати. На даний момент намагаюсь якможна менше навантажувати ногу, щоб набряк зійшов до вихідних. Синець добрячий там..."

Про організацію гонки і перший етап турніру загалом...


"В плані організації жодних питань і нюансів не виникало. В суботу у мене не дуже добре все пішло - ніяк не могли техніку підлаштувати. В неділю вже все було значно краще з цим. Виграв перший заїзд, та вже у другому на заключному колі порвався ланцюг. Ну а про третій старт уже всі знають - виїхав на нього на резервному мотоциклі, і... Найбільше постраждав саме мотоцикл!"

У Рівному відбувся масштабний «Велодень-2017» [+Фото]

Наслідки падіння для мотоцикла...







Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережі Facebook та у Telegram





На правах реклами