Ми у Facebook
02.06.2017, 10:02

На Волині рівненські юніори успішно «відбігали» Чемпіонат України

У Луцьку пройшов чемпіонат України з легкої атлетики серед юніорів. 359 кращих спортсменів із 23 областей та Києва боролись за нагороди. У змаганнях взяли участь спортсмени з Рівненської області - вихованці Костопільського обласного ліцею-інтернату фізичної культури і спорту.
Представники Рівненщини завоювали низку нагород.

Зокрема, Яна Боровець стала переможницею чемпіонату України у бігу на 3000 метрів із результатом 10:38.97.

Бронзову нагороду здобула Світлана Жульжик з бігу на 800 метрів (2:12.67).

Залікові місця посіли: Яна Боровець (1500 метрів), Олег Трофимчук (спис), Андрій Колодистий (1500 метрів) та Юрій Юськов (400 метрів).

Серед випускників ліцею-інтернату: Вікторія Ковба – переможниця чемпіонату України з бігу на 800 метрів та 1500 метрів, Павло Білий – чемпіон України з бігу на 3000 метрів з/п, Владислав Фінчук – бронзовий призер з бігу на 800 метрів.

Четверте місце посіли Віталій Гулов (спис) та Роман Дзюбук (200 метрів). П’яте – Михайло Антипчук (ядро) та Ірина Омелянова (1500 метрів). Сьоме – Олександр Наумчук (спис) та залікове дванадцяте – Микола Сірий (800 метрів).

Нагадаємо, протягом березня-червня в багатьох містах України відбуваються фінальні змагання ХІІІ літньої Універсіади. Студентство вищих навчальних закладів змагається у 34 видах спорту, а Рівненщина – у 16. І вже здобуто 6 золотих медалей, 1 срібна та 6 бронзових.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Рівненщину на Олімпіаді в Ріо представлятимуть сім спортсменів

Рівненські спортсмени зможуть отримати 300 тисяч за олімпійську медаль

По закінченню буде скомплектована збірна команда країни, яка вже у серпні представлятиме Україну у Всесвітній Універсіаді в місті Тайбей, Тайвань.

Зокрема, у Миколаєві пройшли фінальні змагання з важкої атлетики. Рівненська студентська збірна складалась із п’яти спортсменів.

Золоту медаль у ваговій категорії 58 кг здобула студентка Міжнародного економіко- гуманітарного університету імені С. Дем’янчука Катерина Трофімчук (тренер Мамчич М. В.), а студент Національного університету водного господарства та природокористування Білий Едуард (тренер Мамчич М. В.) став бронзовим призером.

До участі у Всесвітній Універсіаді, яка проводитиметься на Тайвані, включені студенти МЕГУ Василевський Роман (тренер Гордійчук В. Г.) та Тимощук Марія (тренер Мамчич М. В.)





На правах реклами