Ми у Facebook
01.07.2017, 14:32

Затишні агросадиби Рівненщини для відпочинку з сім'єю

Щоб відпочити весело всією родиною, потрібно підшукати місце, де знайдеться заняття кожному, як e народі кажуть: "і малому, і старому". Зелений туризм на Рівненщині процвітає, більше 60 агросадиб. Оберіть собі затишне місце, де ваша сім'я проведе незабутні вихідні.
Порівняно новий напрямок відпочинку - зелений туризм, набуває популярності серед споживачів. Відпочивальники встигли оцінити переваги відпочинку у гостинних рівненських господарів, які частують найсмачнішими, натуральними наїдками, підуть з вами до лісу по гриби та покажуть "рибні" місця у водоймі. Якщо плануєте провести вихідні з родиною, то відпочинок у агросадибі - це те, що ви шукаєте.

Перелік "зелених осель" для літнього відпочинку:

Березнівський район

"У Галини"
Лашта Галина Іванівна
с.Маринин
Проживання у літніх будиночках (4 буд на 8 -12 чол.), риболовля, збір грибів та ягід, полювання, прогулянки лісом та берегом річки, прогулянки кіньми верхи та на бричці літом, на санях взимку (на замовлення), традиційні українські страви та напої. Екскурсії по „Надслучанській Швейцарії".

Фото: Roman Zimovets
Фото: Roman Zimovets


Гривіцка Галина Володимирівна
с. Маринин,
вул. Колгоспна, 15
Комфортабельний будиночок, в якому одночасно можуть відпочивати до 8 осіб; кухня-їдальня, обладнана холодильником, електроплитою, мікрохвильовою пічкою, електрочайником. Також до послуг відпочиваючих: відпочинок на березі річки Случ, риболовля, катання на коні, свіжі овочі і фрукти, красива альтанка, мангал, прогулянки по місцевості, ознайомлення з місцевим фольклором. Господиня займається бджільництвом та частує своїх туристів смачним медом. Дуже приємна та дружня атмосфера.

Агросадиби Рівненщини пропонують відпочинок з комфортом

Омельчук Микола Олександрович
с. Прислуч (Хутір Минятин)
Проживання у новозбудованому будинку (9 чол.) зі зручностями, баня, сауна. Господар має два зарибнених ставки, де можна рибалити. До послуг відпочиваючих дерев’яна альтанка на воді (12-15 місць). Екскурсії по „Надслучанській Швейцарії".

Володимирецький район

Батьківська хата
Тутевич Ніна Василівна
с. Малі Телковичі
Проживання для 5 чол. (1 кімната одномісна, 2 - двомісних), електроплита, пральна машина, холодильник, телевізор, радіоприймач, гараж, виноградник, смачні домашні страви, прогулянка на човні по р. Стир, прогулянки по місцевості, риболовля – це найкращий відпочинок на річці Стир.



Бази відпочинку Рівненщини: комфортний відпочинок за помірну ціну

Гостина
Кубай Юрій Васильович
с. Воронки
Відпочинок на одному з найчистіших озер Полісся - Воронківському, яке оточене сосновими лісами, де повітря насичене цілющим запахом хвої, а вода містить гліцерин. Проживання в окремому будинку (4 чол.) 2 кімнати, кухня, веранда, холодильник, електроплита, пральна машина, телевізор. Екскурсії на автомобілі до озера Воронки та урочища «Хрести» - місцеву духовну святиню відому із другої половини ХІХ століття, місце паломництва сотень віруючих з України, Росії, Польщі, Білорусі та інших країн. Збирання грибів, ягід, риболовля.

Відпочинок у селі на Рівненщині: де і за скільки

Демидівський район

Садиба «Затишок»
Горайчук Віталій Валерійович
с.Хрінники
Проживання для 8 чол. (окремий вхід, камін телефон, телевізор, ванна в будинку, комп’ютер), харчування, відпочинок на березі озера, рибалка, збирання ягід, грибів (можливість заготівлі на зиму), екскурсії по місцевості (урочище «Рейзя» (орнітологічний заповідник), санаторій «Хрінники», археологічні розкопки) та до Національного історико-меморіального заповідника „Поле Берестецької битви”, Державного історико-культурного заповідника м.Дубно.



Гергусь Петро Володимирович

с. Хрінники,
вул.Шевченка, 39
-Будинок окремий: 3 роздільні кімнати (2 х 3 чол., 1 х 2 чол). В будинку є всі умови: кухня, душ, туалет, біде, гаряча та холодна вода, інтернет Wi-Fi.
На території садиби знаходиться продуктова ятка, бесідка.
Харчування за домовленістю.
Організацію екскурсій по місцевості, прогулянки до лісу, рибалка, лікування грязевими ваннами, у вечірній час – дискотеки.

Корецький район

Воронуха
Царук Володимир Васильович
с. Щекічин
Ставок, площею 5 га., що розташований у зоні мішаних лісів де можна купатися, засмагати, порибалити, поплавати на човні чи покататися на катамарані та романтично провести вечір в затишній альтанці, подихати свіжим лісовим повітрям, позбирати грибів, ягід та скуштувати смачного меду, спостерігаючи за невтомними трудівницями – бджілками. Комфортні дерев’яні будиночки над берегом ставу, біля кожного з яких є мангал, зручні тераси та місця для паркування автомобіля.
Російська лазня, камін та смачна українська кухня на свіжому повітрі з урахування усіх ваших побажань забезпечать неперевершений настрій та почуття.
Для відпочиваючих з дітьми на території бази відпочинку є дитячий ігровий майданчик та гойдалки. Додатково пропонуємо:
- організація перевезень; - організація забав, ігор та конкурсів для відпочиваючих; - проведення корпоративів та інших дозвіллєвих заходів; - екскурсія до „перлини” Рівненщини – „Надслучанської Швейцарії” – мальовничого краєвиду „Соколині гори” на берегах річки Случ.
Можливість розмістити 30 чол.

Ідеї для відпочинку влітку!






На правах реклами