Ми у Facebook
01.10.2017, 12:41

У Рівному відбудеться найромантичніший концерт осені!

1 жовтня вперше до МПК «Текстильник» завітає скрипаль Святослав Кондратів з власним ексклюзивним проектом «Світ очима скрипаля».
Впродовж вечора Маестро запропонує вам свої композиції, які він створює надихаючись своїми подорожами світом. Музичні відео, які знімає скрипаль, набирають сотні тисяч переглядів в Інтернеті, тисячі вподобань, поширень та схвальних коментарів.

До Рівного приїде Гурт BRUTTO

Святослав Кондратів — відомий український скрипаль, який працює в жанрі pop-violin, і саме у цьому жанрі його називають першою скрипкою України! До Рівного він завітає разом зі своєю командою, бендом, де кожен музикант доповнює один одного, а разом вони складають єдиний пазл музичної картини.
Скрипку вже давно називають Королевою музики, але переконатися в цьому тепер зможе кожен, хто завітає на цей найромантичніший вечір. Композиції, з яких складена програма концерту, не залишать байдужими нікого, бо в них буде все, і шалена експресія, і бурхливий драматизм, і п’янка лірика. Але не чекайте, що Маестро вийде на сцену в смокінгу та метелику. Стиль Святослава Кондратіва – сучасність та максимальна зручність, тому і музика скрипаля така доступна і зрозуміла!

Тож, ви матимете чудову нагоду наживо відчути силу інструментальної музики, яка вже давно підкорює світові сцени.

Не пропустіть! 1 жовтня о 19:00 в МПК «Текстильник» – стильний, сучасний та харизматичний Святослав Кондратів з проектом «Світ очима скрипаля»!






На правах реклами