Ми у Facebook
18.09.2017, 18:42

"Принцеса лемків" знову виступить у Рівному

Голос, що зачаровує з першої пісні. Краса, що оспівана у легендах. Музика, яка зворушить найтвердіші серця. Це все про неймовірну Христину Соловій.
Подаруйте коханим романтичний вечір з проникливою атмосферою лірики родом з Карпатських гір та саундом з долини річки Міссісіпі.

Нагадаємо, що Христина вже давала концерт у Рівному в квітні

Христина розповіла, що вона зі своєю командою виконають оновлену програму з особливим світловим шоу та відеорядом. Це буде ніжний та чуттєвий вечір. Окрім вже відомих вам пісень, ви почуєте нову авторську творчість. "Я щаслива, що люди люблять і хочуть чути народну пісню. Тому для туру я готую кілька несподіванок - рідкісні народні пісні з різних куточків України, у які я закохана» - поділилась секретом співачка.

"Pianoбой" з концертом їде до Рівного

Тур "Жива вода» почався у 2016 році, його географія вже охопила 7 фестивалів, 13 міст та близько 25 тисяч слухачів. Більшу частину програми концерту складатиме альбом "Жива вода", продюсером якого став Святослав Вакарчук. Основою платівки стали лемківські пісні, записати їх у такому звучанні було мрією Христини. Альбом вже прослухали понад 2 мільйони разів лише на Soundcloud. Завдяки успіху альбому Христина є лауреатом премії від "Радіо Аристократи" та "Джем ФМ". Візитівку співачки - пісню «Тримай» - іменують «одою усіх закоханих», кліп на неї переглянули понад 11 млн разів в Youtube.

Тому, Рівне, зустрічай знову в гості Христину Соловій! Концерт відбудеться 18 жовтня о 19:00 год у Міському Будинку Культури (вул.Соборна, 3д).








На правах реклами