Ми у Facebook
02.10.2017, 18:43

Бойовики, які вбили російського прикордонника, рухалися в бік України

Кавказькі бойовики, які вбили російського прикордонника у селищі Тьоткіне, Курської області, що неподалік українського кордону, рухалися у бік України.
Про це "Українській правді" повідомив речник Держприкордонслужби Олег Слободян, коментуючи інформацію російських ЗМІ про бій на російському кордону, який спричинили бойовики, які нібито рухались з території України.

За його словами те, що група рухалася з України не відповідає дійсності.

Він наголосив, що в разі порушень державного кордону, сторона негайно повідомляє іншу сторону, щоб встановити факт порушення, закріпити це у відповідних протоколах. Саме так мала вчинити Росія, пояснив він.

Він наголосив, що жодної інформації від Росії з приводу порушення державного кордону не надходило, а перевірка лінії кордону не підтвердила факти порушень кордону.

Олег Слободян повідомив, що за оперативною інформацією, напад на російських прикордонників, в результаті якого загинув один зі службовців, дійсно був.

Вибухи на Вінничині кваліфікують як диверсію

- За нашою інформацією, це була група громадян Росії кавказької чи чеченської національності, які перебували у федеральному всеросійському розшуку, і рухались у бік кордону з Україною, а не з України", - зазначив Слободян.

Людство наблизилося до винайдення штучного інтелекту: створили чіп, який імітує роботу головного мозку (+ФОТО, ВІДЕО)

Про це повідомляє Оксана Коваленко, Українська правда.

Тьоткіне, Курської обалсті на РФ біля України. Мапа: pravda.com.ua.
Тьоткіне, Курської обалсті на РФ біля України. Мапа: pravda.com.ua.


Нагадаємо, як повідомляє Громадське радіо, в Росії завили, що біля кордону з Україною вбито російського прикордонника.

Повідомлялося, що в районі села Тьоткіне «проводилась операція «Нелегал», під час якої група прикордонників перевіряла сарай. Озброєні люди, які нібито ховалися всередині, застрелили на місці прикордонника-кінолога, після чого зав’язався бій, в ході якого вбили трьох нападників. Повідомлялося, що бойовики, що засіли в сараї, перейшли кордон з території України.

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережі Facebook та у Telegram





На правах реклами