Ми у Facebook
25.10.2017, 14:47

На Рівненщині 10-річна дівчинка потрапила під колеса авто [+Фото]

Аварія сталася на автодорозі «Доманово-Ковель-Чернівці-Теребляче» у селі Підгайці. Про те, що дівчинка з травмами потрапила до медзакладу поліцейським повідомили лікарі Млинівської центральної районної лікарні учора, 24 жовтня о 17:20.
Правоохоронці на місці події з’ясували, що 33-річний чоловік з села Іваннє Дубенського району на автомоблі «Mitsubishi Pajero» збив 10-річну дівчинку. Дитина переходила дорогу у невстановленому місці. Зі слів водія позашляховика та очевидців події, дівчинка відволікалася мобільним телефоном та не дивилася на дорогу. Утім, попри маневр водія уникнути наїзду на пішохода, малолітня все ж вдарилася у бокову частину авто.

На Рівненщині автобус в'їхав в канаву



У потерпілої діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, закритий перелом ноги зі зміщенням. Дівчинку спочатку доставили у місцеву лікарню, а потім – у Рівненську дитячу обласну.
Слідчі Млинівського відділення поліції за цим фактом розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України. Транспортний засіб вилучили та помістила на територію відділення поліції.



За матеріалами відділу комунікації поліції Рівненської області






На правах реклами