Ми у Facebook
14.11.2017, 16:46

Неймовірне дійство: у Рівному відбувся Ювілейний турнір з художньої гімнастики "Золота осінь 2017"

У Рівному відбувся 10-ий Всеукраїнський відкритий турнір з художньої гімнастики «Золота осінь-2017». На змагання до Рівного з’їхалася рекордна кількість учасниць.

Цьогоріч турнір зібрав 600 спортсменок та 62 команди. Наймолодші конкурсантки – віком 5 років демонстрували свої вміння у ДЮСШ №4.

Серед учасниць - донька футбольного журналіста Артема Франкова, племінниці Віталія Германа та інші талановиті спортсменки з різних куточків України.




Рівняни вражені неймовірним дійством і дякують організаторам дійства, свята краси та грації:

Марія
Ось і закінчився Х ювілейний турнір Золота Осінь 2017
Дякуємо Маріна Болба , Юлія Руда за таке свято для дітей !!!
Все було 👍👍👍
І у нас є нагороди



Оксана ІГАС, засновник ТМ ARTmodels
Перше, хоч і любительське фото із чарівною Маріна Болба❤️ Сьогодні завершився ювілейний 10-ий відкритий турнір з художньої гімнастики "Золота осінь"! З десяти років сім чи вісім я працюю ведучою показових виступів і параду нагородження😍 Одного року, три дні поспіль ведучи і змагання, і нагородження, повністю втратила голос😢 Дякувати Богу через три дні він повернувся😇 і сьогодні я з радістю реагую на прохання долучитися до турніру, в тому числі у ролі ведучої! Велика повага і захоплення неймовірною працею Марини та її команди!!! СК "Золота осінь", зичу Вам здоров'я, перемог і процвітання!!! Мариночко і дівчатка, дякую, що ми разом😘😘😘



Віталій Герман, заступник міського голови Рівного

Надзвичайні емоції та хвилювання. Закриття ювілейного 10-го Всеукраїнського відкритого турніру з художньої гімнастики у Рівному "Золота осінь 2017". Спорт відіграє надзвичайно важливу роль в житті кожної людини. Він зміцнює здоров'я, формує характер, робить людину щасливою і сильною. А саме головне, закладає з дитинства той стержень і волю до перемоги в першу чергу над собою.... Окрема Подяка організаторам турніру за запрошення. Змагання організовані на високому рівні і це очевидно. Так тримати! Ви найкращі! Це була генеральна репетиція чемпіонату України.





Віктор Самчук, журналіст
10 Ювілейний турнір з художньої гімнастики "Золота осінь 2017". Більше 600 спортсменок. Маріна Болба ти молодець!!!
Да не прокляни мене Алєжка, но всі присутні були раді бачити Віталіка Козловського. І да, не міг не сфоткаться.
На турнірі змагалася і дочка відомого журналіста Артема Франкова



Неси Сара
Золотая осень Лучшие.Спасибо Марина Викторовна и Юля Владимировна,и всем кто подарил нам такой чудесный праздник!!










На правах реклами