Ми у Facebook
19.12.2017, 16:10

Як економити на святковому відпочинку у Празі та інших європейських містах

Новорічні та різдвяні свята — час веселощів... та знижок. Туристи ловлять вдалий момент, щоб прекрасно провести час і розумно витратити заощадження. Завдяки одному лайфхаку, гості чеської столиці отримують більше задоволення та витрачають менше грошей.
Плануючи самостійну подорож до Праги, ви задумали відвідати туристичні локації та пересуватися на міському транспорті? У такому випадку вам і вашим супутникам дозволить заощадити на квитках і проїзному гостьова картка, що по розміру нагадує банківську, — Prague Card. Перед гостями столиці Чехії з цією карткою відкриті ворота в Празький град, резиденцію монархів і десятки інших місць, які відвідують тисячі туристів.

Вартість карти Prague Card у 2017 році:
для дорослих на 2 дні — € 58, 3 дні — € 68, 4 дні — € 78
для дітей або студентів на 2 дні — € 43, 3 дні — € 50, 4 дні — € 57

Повну інформацію про картку Праги можна дізнатися на спеціальному сайті www.praguecard.com. Як електронний квиток на літак або страховий поліс, міську карту зручно замовити онлайн www.praguecard.com.

Список туристичних послуг, які доступні власникам Prague Card


Путівник по Празі на 7 мовах. C картою місцевості та описом локацій туристу легко зрозуміти, куди варто відправитися та як дістатися до мети.

Безлімітний проїзд на метро, ​​трамваях, автобусах та фунікулері. На комфортному празькому транспорті зручно досліджувати місто. Власникам гостьової картки не доведеться хвилюватися про покупку квитків або проїзного.

Екскурсія по місту
. У програму розваг Prague Card включена двогодинна оглядова екскурсія на автобусі для тих, хто бажає побачити популярні архітектурні та культурні об'єкти.

Вільний доступ до локацій та культурних об'єктів. В той час, як туристичне страхування є обов'язковим для кожного туриста, власники картки вільно відвідувати цікаві місця:

• Празький Град, Королівський палац, собор Святого Віта, Староміська ратуша, Тройский замок;
• музей Праги, чеський музей музики, Єврейський музей, музей мистецтва 20-го і 21-го століть;
• оглядовий майданчик 60-ти метрової Петржінскої вежі;
• зоопарк.

Знижки на квитки в місця і тури для приїжджих. Власники карти для туристів отримують пільги при відвідуванні цікавих місць та замовленні екскурсій:

• круїз на пароплаві по річці Влтава — 10%;
• оглядовий майданчик телевежі — 20%;
• Празький пивний музей і музей шоколаду — 30%;
• приватний музей LEGO — 40%.

City Card випущені для насичених, але економних екскурсій до багатьох європейських міст. Сервіс welovecitycards.com надає мандрівникам інформацію про гостьові картки для популярних міст Європи — від Лісабона до Таллінна. На сайті We Love City Cards зібрана інформація с описом гостьових карток для 35 цікавих міст.





На правах реклами