Яка вона, “Міс Здолбунів 2017”?

30.12.2017

Ерудована та вродлива, щира і лагідна, активна й наполеглива. Любителька хіп-хопу та фанатка «Динамо» (Київ). Знайомтеся: це – Діана Красовська, королева краси та грації «Міс Здолбунів 2017»!
Настання того дня у Здолбунові чекали всі: і єгиптянин Адель, що приїхав на наукову конференцію про права людини, і американка Кайла, що вже рік, як навчає дітей англійської у Здолбунівській гімназії. Проте найбільше цей день запам’ятається десятьом дівчатам – учасницям конкурсу краси та грації «Міс Здолбунів-2017».

Дефіле, інтелектуальний конкурс, розкішний танець та, нарешті, фінальний вихід конкурсанток дали змогу журі визначити найкращу з найкращих. Нею стала красуня під номером 3 – Діана Красовська.

Цій дівчині лише 15, вона навчається у Здолбунівській гімназії, а декілька місяців тому закінчила модельне агентство «Панна». Вона, як і інші конкурсантки, готувалася до свята краси понад два місяці, тренувалася тричі на тиждень.

«Найскладніше було впоратися з хореографічною композицією, адже я ніколи професійно танцями не займалася, – розповідає про свої враження Діана. – А ще було нелегко підібрати вечірню сукню, оскільки я поставилася до цього дуже вимогливо. Конкурс допоміг мені стати впевненішою, повірити у свої сили. Отримала хороший досвід, нові навички та незабутні враження. А перемога – це стимул розвиватися й далі у цьому напрямку».

Діана впевнено крокує до мети, адже мріє стати відомим дизайнером, створити власний бренд і мати змогу заробляти стільки, щоб вистачало не лише на розкішне життя, а й на допомогу тим, хто цього дуже потребує.

Вона полюбляє книги з психології та пропагує здоровий спосіб життя серед молоді. Дівчина залюбки читає «Теорію Брехні» Пола Екмана і надає превагу вівсянці. А ще переможниця вболіває за столичне «Динамо».

«Леді Ді (як ми її називаємо) – чудова подруга та порадниця. Вона завжди підтримає і допоможе», – відгукуються друзі про здолбунівчанку. Після конкурсу у красуні з’явилося чимало шанувальників. Їй вже навіть присвячують вірші:

Гарна така, хай тобі біс,
Кажуть у неї шанувальників море і ліс,
Ну не дивно, її Діаною звуть,
Гаряча така, наче розпалена ртуть,
Ох би з нею податися в путь!

Діана хоче бути максимально корисною своєму місту, і тому вже кілька місяців є активісткою ГО «Юнацький Корпус». «Ми займаємось національно-патріотичним вихованням молоді, проводимо локальні акції, вишколи, їздимо в сиротинці, закликаємо вести здоровий спосіб життя та любити свою державу», – зазначила дівчина. Тепер вона вміє надавати першу медичну допомогу, тримати удар у стресових ситуаціях, і загалом – впевнено крокувати життям.

Красуне, бажаємо тобі подальших перемог та успіхів. «Міс Рівненщина» чекає на тебе!

До теми:

Мешканці Здолбунова могли помилуватися красою учасниць конкурсу “Міс-Здолбунів — 2017” (+ФОТО)
Юлія ГРИГОРУК, володарка диплому ІІ ступеня Всеукраїнського конкурсу “Я – журналіст!”

переглядів: 6 080

Останні новини від OGO.ua


Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *