Ми у Facebook
30.01.2018, 14:59

Новий сервіс: консультацію у Рівненському ЦНАПі можна буде отримати телефоном

Вже цього тижня у Рівненському ЦНАПі запрацює новий сервіс - фахова консультація у телефонному режимі.
Раніше рівнянам доводилося телефонувати за різними номерами телефонів, щоб отримати консультацію щодо адміністративних послуг ЦНАПу. Нині ж ведеться підготовка до старту нового сервісу - фахові консультації телефоном з переадресацією до відповідних адміністраторів секторів.

Сервіс буде доступний вже до кінця цього тижня, обіцяють у Центрі надання адміністративних послуг. Голос, який супроводжуватиме клієнта – це голос державного реєстратора ЦНАПу Галини Харитонової.




- Раніше у нас теж можна було отримати консультацію телефоном, але коли людина телефонувала, наприклад, до сектору паспортних послуг, вона могла потрапити у дозвільний відділ чи відділ адміністративних послуг. Це було не зручно і змушувало людину чекати. - пояснює директор ЦНАПу Юлія ШИГОРЕВА. - Зараз же – це буде єдиний номер, на який буде потрапляти наш клієнт, і далі система вже буде розподіляти дзвінки відповідно до сектору.

НОМЕР ФАХОВИХ КОНСУЛЬТАЦІЙ РІВНЕНСЬКОГО РЕГІОНАЛЬНОГО ЦНАПу – 67-03-33.


До слова, у 2018 році у ЦНАПі хочуть розробити електронний кабінет, щоб без приходу до ЦНАПу, можна було замовити певні послуги.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ