Ми у Facebook
23.02.2018, 15:00

Прокуратура взяла на контроль справу про підпал журналістської редакції

Прокуратура Рівненської області взяла на контроль розслідування підпалу редакції видання «Четверта влада». Про це повідомляє прес-служба прокуратури Рівненської області.
Досудове розслідування доручено здійснювати групі слідчих слідчого міського відділу поліції. Процесуальне керівництво здійснюють працівники Рівненської місцевої прокуратури.

У кримінальному провадженні допитано свідків, складено фотопортрет підозрюваної особи, вилучено обгорілу пляшку із запахом паливно-мастильних матеріалів, яку скеровано для проведення експертизи.



Як повідомляв портал «ОГО», вчора ввечері близько 19 години у приміщення редакції, яка знаходиться у Рівному, зайшов невідомий чоловік та кинув пляшку із легкозаймистою горючою речовиною. В цей час у приміщенні, на другому поверсі, перебували журналісти, які викликали оперативні служби. Загорання ліквідовано, внаслідок інциденту пошкоджено вікна, двері, офісні меблі та обладнання. Ніхто з людей не постраждав.



Кримінальне провадження відкрите за фактом умисного пошкодження майна шляхом підпалу (ознаки кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 194 КК України).





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ