Ми у Facebook
31.03.2018, 18:04

Новий очільник Волинської ОДА має заможну рідню з Рівненщини

Скрін з відео ТРК "Аверс"

Про це Олександр Савченко зізнався на зустрічі із журналістами.
Між іншим, новий очільник Волинської ОДА зазначив, що має зв'язок із Західною Україною, адже його дружина та теща із Рівненщини:

- Теща в мене з Рівненщини, так що не можу сказати, що я чужий. З Сарненського району. І дружина, звісно, звідти. Забезпечена в мене рідня, а не я, - зізнався Олександр Савченко, повідомляє ТРК «Аверс».

Президент може призначити на посаду Волинської ОДА Савченко

Нагадаємо, що Олександра Савченка Президент Петро Порошенко призначив головою Волинської ОДА під час робочої поїздки на Рівненщину та Волинь ще 23 березня.

Це не перша його висока посада. Минулого року Олександр Савченко працював заступником голови Київської ОДА. Працював у структурі Внутрішніх справ України. З грудня 2007 по березень 2010 року був заступником Міністра внутрішніх справ України. З 2012 по 2014 рік працював помічником-консультантом народного депутата України Развадовського В.Й. У 2014 році також обіймав посаду директора Департаменту економічної безпеки та управління ризиками Національної акціонерної компанії «Нафтогаз України».

З 2014 по 2016 працював директором Департаменту економічної, промислової, інформаційної безпеки та управління ризиками Національної акціонерної компанії «Нафтогаз України».

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережі Facebook та у Telegram





На правах реклами