Ми у Facebook
06.08.2018, 17:06

На Рівненщині знову боролися за спортивні нагороди

На березі хрінницького водосховища, що отримало назву через село в Демидівському районі, біля якого воно розташовується, функціонує одразу декілька санаторно-оздоровчих комплексів, які щоліта приймають в себе сотні дітей зі всієї України.
Одним з таких закладів є оздоровчий комплекс «Чайка». Діти, котрі відпочивають тут, значну частину свого дозвілля проводять за екскурсіями у місця, якими славиться Рівненщина, іграми в міні-футбол, волейбол, теніс та відпочинком на місцевому пляжі.

Регулярно доповнюють звичний для школярів розпорядок дня гості з комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради, які, за підтримки Відділення НОК України, залучають відпочиваючих до Всеукраїнських фізкультурно-оздоровчих заходів для дітей в літній канікулярний період, що мають назву - «Олімпійське літо».



Цього разу погода внесла свої корективи у проведення заходу, тому команди були змушені боротися за нагороди не на відкритих майданчиках, а у тамтешньому актовому залі. Під час цих спортивних активностей, вихователі розподілили школярів на дев’ять команд, до складу кожної з яких увійшли діти різного віку і фізичної підготовки. Старші учасники допомагали молодшим у виконанні завдань. Інколи вони ставали з ними в пари, аби швидше пройти встановлену дистанцію, інколи ж лише підказували правильну стратегію.

Зрештою, така команда робота принесла найбільші дивіденди команді «Блогери». Вони продемонстрували по-справжньому злагоджену роботу і майже не порушували правила, що й дозволило посісти перше загальнокомандне місце. Друга сходинка п’єдесталу підкорилася колективу під назвою «Білосніжка», а третім став «Зевс». Решта команд теж показали достатньо хороший час, але все ж навіть долі секунди тут впливали на сумарне місце. Тому, по завершенні змагань пам’ятні сувеніри від організаторів дісталися всім учасникам.

За матеріалами "Спорт для всіх"





На правах реклами