Ми у Facebook
29.09.2018, 08:03

На Рівненщині розминки з чемпіонами

З початком навчального року в Рівненській області розпочалися активності спортивно-масового заходу «Розминка від чемпіона».
Вже сім сезонів поспіль кращі спортсмени Рівненщини подорожують всіма куточками нашої області і знайомлять підростаюче покоління з світом фізичної культури, спорту і здорового способу життя.

Ініціатором і засновником такого заходу є комунальний заклад «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради.



Черговий етап цього спортивного свята відбувся в с. Воронки Володимирецького району. На базі тамтешнього Воронківського НВК «ЗОШ І-ІІ ст-ДНЗ» відбулася зустріч з майстром спорту України міжнародного класу з регбіліг, гравцем РК «Поділля» Вадимом Полюховичем. Спортсмен вже є багаторазовим учасником таких заходів, тому завжди легко знаходить спільну мову з дітьми. Цього разу зі школярами вони спілкувалися не тільки про правила гри в регбіліг і тренування професійних атлетів, а й про особливості розвитку цього виду спорту в Україні та світі і найсильніших його представників. Зокрема, гість розповів що вже багато років є фанатом регбійного клубу «Тулуза», котрий традиційно формує основний «кістяк» збірної Франції, є 19-разовим переможцем чемпіонату Франції і одним з найсильніших колективів Старого Світу.



Окрім цього Вадим запропонував місцевим хлопцям самим пройти короткий практичний курс з гри в регбіліг. Юнаки спробували вправлятися з незвичним досі для них м’ячем, відпрацювали боротьбу під час так званого «коридору» і навіть позмагалися між собою у регбійних «сутичках», або як їх називають професійні гравці «скрам». Окрім цього гості нагородили кращих художників з числа школярів, котрі напередодні підготували роботи для конкурсу малюнку на спортивну тематику. Вадим особисто вручив переможцям пам’ятні сувеніри від Відділення НОК України в Рівненській області.- повідомляє прес - служба "Спорт для всіх"





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ