Ми у Facebook
22.10.2018, 18:49

Подорожуй Львовом з комфортом

Місто Львів – це культурна столиця України і приваблює туристів не тільки з України. Помилуватися старовинною архітектурою міста, багатою культурною спадщиною, автентичними цінностями і історією з’їжджаються гості з усіх країв. Оцінити пишність древнього міста, прогулятися старовинними вуличками, посидіти у затишних кафе і поласувати львівською випічкою – це те, заради чого варто відвідати Львів.
Якщо ви – турист і без власного транспортного засобу і вам терміново потрібно потрапити з одного кінця Львова у інший, то варто скористатися послугами «Експрес-Таксі». Ця компанія одна з найзручніших таксі-компаній у Львові і користується немалою популярністю. На сайті компанії http://lviv.express-taxi.ua/uk/ можна ознайомитися з прайс-листом і більш детально прочитати про послуги.

Ця компанія існує з 1999 року і встигла завоювати популярність, до того ж постійне оновлення автопарку і впровадження новітніх технологій у сервіс обслуговування клієнтів робить компанію «Експрес-Таксі» однією з кращих. Диспетчерська служба працює цілодобово, включаючи вихідні дні і свята. Тому замовити таксі можна у будь-який зручний час.

У чому перевага «Експрес-Таксі» над іншими компаніями?


• Оперативність. Таксі приїздить вчасно і без затримок, оскільки компанія має досить великий автопарк і це дозволяє навіть у найбільш завантажений час працювати без затримок. Машини рівномірно розподілені містом.
• Низькі ціни. Тарифи на послуги цього таксі – одні з найнижчих, тому клієнти віддають перевагу саме цій компанії.
• Економічність. Для постійних клієнтів діють системи знижок і програми лояльності, що дозволяє ще більше економити.
• Надійність. Всі автомобілі, які є у автопарку компанії мають вік не більше 10 років, а всі пасажири, які користуються послугами «Експрес-Таксі» - застраховані. Також всі авто проходять перевірку на власному СТО компанії.

Також компанія надає додаткові послуги. Це і вантажні перевезення, і служба екстреного відкриття замків, послуги евакуатора і VIP-перевезення. Досвідчені таксисти навіть зможуть провести екскурсію по рідному місту, розповісти про найцікавіші місця, місця, де можна зупинитися, випити кави , розважитися чи просто прогулятися і зробити кілька яскравих фото на згадку про Львів.

Компанія «Експрес-Таксі» зацікавлені в тому, щоб клієнт був максимально задоволений наданими послугами.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ