Ми у Facebook
02.11.2018, 19:00

«Інтер» покаже хлопця, який заробив перший мільйон в 14 років (ФОТО + ВІДЕО)

У суботу, 3 листопада, о 20:30 в ефірі телеканалу «Інтер» - заключний випуск нового сезону талант-шоу «Крутіше всіх», героями якого стануть обдаровані підлітки.
Таланти, хобі, досягнення і винаходи цих молодих людей викличуть у ведучих і телеглядачів здивування, захоплення і навіть заздрість.

16-річний мільйонер Дмитро Макаров прийде в студію проекту... зs співробітниками власної компанії! Перший мільйон хлопець заробив вже в 14 років. Як Дмитро розпорядився цією сумою і навіть примудрився її примножити? І як сьогодні живе підліток, який звалив на себе відповідальність за штат підлеглих? Ведучі Андрій Данилевич та Андрій Доманський спробують дізнатися секрет успіху юного мільйонера.



Ще один герой цього випуску - 17-річний геній програмування Ігор Меліхов. Хлопець став переможцем міжнародного конкурсу комп'ютерних проектів Infomatrix: обійшов учасників з 43 країн світу і вперше в історії нашої країни завоював Гран-прі і «золото» в номінації «Програмування». Ігор приготував сюрприз для ведучих проекту: він помістить їх... в комп'ютерну гру! Що чекає Андрія Доманського та Андрія Данилевича в світі «стрілялок» і «броділок»?



17-річний Валентин Фречка в студії «Крутіше всіх» продемонструє своє ноу-хау - технологію виготовлення паперу ... з опалого листя! Спеціально для цього експерименту команда проекту назбирала два відра листя. Виявляється, з такої кількості «сировини» можна виготовити цілий альбом! Як? Дивіться в цю суботу!



14-річна чемпіонка України і світу з кікбоксингу Дарина Мороз на сцені талант-шоу покаже, як за допомогою нунчаків знешкодити будь-якого супротивника. Дівчинка займається особливим видом боротьби - аерокікбоксінгом. На тренуваннях вона бореться з уявним спаринг-партнером. Кого Даша представляє в якості свого супротивника? І яким чином в її руках навіть звичайний віяло перетворюється на грізну зброю?



14-річний спідкубер Михайло Лагойда здивує навіть бувалих телеведучих Андрія Доманського та Андрія Данилевича! Михайло швидше за всіх в Україні збирає кубик Рубіка з закритими очима і мріє побити світовий рекорд: зробити це за 2,4 секунди! А ще цей хлопець може дуже швидко зібрати кубик Рубика ... ногами! Як йому це вдається? І чи зможе він зробити це прямо в студії програми?



17-річний Дмитро Пчолкін доведе: алтимат фрісбі - це не тільки пляжна «гра в тарілочки», а й спорт майбутнього! Діма захопився цим новим видом спорту три роки тому. Сьогодні він входить в юніорську команду з фрісбі, яка стала кращою в Україні. І навіть є її спірит-капітаном. Що це за «посаду», Дмитро розповість у студії «Крутіше всіх». А ще - покаже дивовижні трюки з фрісбі і навчить двох Андріїв правильно метати тарілки.



17-річний Олексій Наконечний винайшов «безшумні» рейки для поїздів і трамваїв. А ще - дрон для порятунку потопаючих. Олексій принесе цю свою розробку в студію програми. Кого він збирається тут рятувати? Як йому прийшли в голову ідеї цих винаходів? І над чим він планує працювати далі?



Члени національної збірної України зі спортивної акробатики, циркової дует - 13-річна Марія Лось і 18-річний Владислав Кузеренко - своїм виступом викличуть феєрверк емоцій! Сенсаційні трюки, складні підтримки, бездоганне володіння тілом - це результат щоденних семигодинних тренувань! Чим хлопці здивують провідних і глядачів «Крутіше всіх»?



Дивіться заключний випуск нового сезону талант-шоу в цю суботу, 3 листопада, о 20:30 на телеканалі «Інтер». Але шанувальникам проекту не варто засмучуватися: попереду їх чекають три спецвипуску «Крутіше всіх. Найкраще» і зустріч з найяскравішими учасниками перших двох сезонів програми.







На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ