Ми у Facebook
28.11.2018, 13:24

Ветеранів підрахують і розроблять для них мобільні додатки

Після створення Єдиного державного реєстру ветеранів буде розроблена онлайн-платформа, яка об'єднає всі доступні для ветеранів сервіси. Про це міністр у справах ветеранів Ірина Фриз розповіла на засіданні Кабінету Міністрів в середу, представляючи своє відомство, повідомляє інформаційний телеканал «Прямий».
«Ми плануємо після створення Єдиного державного реєстру ветеранів створити онлайн-платформу Е-ветеран, яка має можливість об'єднати в собі сервіси і мобільні додатки, якими зможуть користуватися ветерани в режимі онлайн», – цитує Ірину Фриз телеканал «Прямий».

«Система «Е-ветеран» буде проектною. Я сподіваюся не на державне фінансування, а на підтримку наших міжнародних партнерів і донорів. Ця система буде базуватися на держреєстрі, мати окремий онлайн-кабінет для кожного ветерана, окремі мобільні додатки, окремі сервісні послуги, онлайн-консультації, контактний центр», – пояснила Ірина Фриз.

Міністр розповіла, що штатна чисельність міністерства налічуватиме 325 осіб, з яких 200 буде працювати в центральному апараті, а 125 будуть працювати в регіонах.

«Територіальні органи будуть працювати на базі так званих «Ветеран-хабів», який буде створено за підтримки всеукраїнських організацій, які мають авторитет в областях і сприяють співробітництву міністерства і територіальних органів на місцях», – цитує Ірину Фриз телеканал «Прямий».

https://www.youtube.com/watch?v=N-eTHIDBT9w





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ