Ми у Facebook
04.12.2018, 19:00

Рівняни поринуть у світ фортепіанної музики

6 грудня о 19.00 концерт "Вечір фортепіанних мініатюр" в органному залі.
Світ музики в одному інструменті, НАЙВЕЛИЧНІШИЙ музичний інструмент» — так дехто висловлюється про фортепіано. Цей інструмент володіє багатими виражальними засобами і здатністю відтворювати. Анастасія Толстоног пройшла фортепіанну школу київських викладачів Али Міжеги та Маргарити Донської. Наступним кроком в музичній освіті Анастасії було навчання в
Полтавському музичному училищі в класі Лариси Смірнової. Вісім років Анастасія провела у Саратівській консерваторії, навчаючись у Асі Киреєвої на фортепіанному факультеті та аспірантурі. Пропозицію викладати Анастасія відхилила заради концертної діяльності.

Під час навчання багато гастролювала російськими містами , брала участь у конкурсах.



Цікаво,що одночасно Анастасія успішно навчалась у спеціалізованій духовій школі по класу кларнета, одначе довелося зробити вибір на користь фортепіано.

Анастасія Толстоног почала працювати як солістка Полтавської, а пізніше Івано-Франківської філармоній,згодом, солісткою Львівського органного залу.

2011 року Анастасія записала диск , до якого увійшли твори Шопена, Бетховена, Брамса та Скрябіна.

Коли вже були зіграні концерти у більшості філармонійних залах України та почалися закордонні гастролі, Анастасія задумалась про свою ідентичність як української піаністки.

Значною подією було виконання у квітні 2013 віднайденої Першої редакції Фортепіанного концерту Левка Ревуцького у Чернівецькій та Івано-Франківській філармоніях. А зовсім скоро Анастасія зробила для себе справжнє відкриття – це була музика Віктора Косенка.

Квитки в касі органного залу.





На правах реклами