Ми у Facebook
24.12.2018, 17:20

Знай наших: бійцівський клуб «Ліга Чемпіонів» здобув нагороди

У рамках патріотичного проекту «Житомирська слава» з кікбоксингу WAKO 22 та 23 грудня в Житомирі відбувся відкритий турнір, на який з’їхалося майже 100 учасників з різних міст та регіонів України.
Рівненський бійцівський клуб FCLC «Ліга Чемпіонів», президентом якого є Роман Кроль, був представлений у складі десятьох учасників. Бійці виступали в рингових дисциплінах в розділах "Фул-контакт", "Лоу-кік" та "К-1".

За результатами проведених поєдинків спортсмени здобули вісім золотих нагород та дві срібні. Призерами стали: Орел Владислав, Самедов Хабіб, Бурчак Нікіта, Ворон Іван, Івтушок Михайло, Тищук Данило, Лук’янчук Євгеній, Зозуля Петро, Гук Данило та Алєксєюк Ілля.

Крім того, методом голосування суддівської бригади та усіх представників команд, Гук Данило, батько якого несе службу у Рівненському відділі поліції, отримав відзнаку в номінації «Самий видовищний бій» і був відзначений кубком турніру.

Бійцівський клуб «Ліга Чемпіонів» на постійній основі діє на базі спортивного комплексу Рівненської обласної організації ФСТ «Динамо», керівником якої є начальник Поліції Рівненщини Валерій Самчук. Тут тренуються не лише поліцейські, а й діти, які мають можливість розвивати бойовий дух і фізичну підготовку. - повідомляє Відділ комунікації поліції Рівненської області





На правах реклами