Ми у Facebook
24.01.2019, 18:00

Чому зросла ціна на чай та постіль у поїздах(+коментар)

"Укрзалізниця" прийняла рішення про підвищення цін на послуги для пасажирів у потягах через зростання складових для забезпечення пасажирів, зокрема матеріалів, палива й електроенергії.
Про це повідомила прес-служба АТ "Укрзалізниці" у відповіді на запит кореспондента УНН.

"Ціни на послуги для пасажирів переглянуто у зв’язку зі стрімким зростанням вартості складових для забезпечення пасажирів – матеріалів, палива, електроенергії, що впливає на собівартість послуг. Окрім того, вартість послуги надання в користування комплекту постільних речей у вагонах, що належать АТ "Укрзалізниця", нижча, ніж у країнах СНД", - зазначили в прес-службі УЗ.

Вакансії: Укрзалізниця шукає працівників

При цьому у підприємстві уточнили, що "Укрзалізниця" з 15 січня за рішенням правління компанії ввела в дію єдині ціни на низку основних послуг, що надаються пасажирам. Серед них – користування комплектом постелі у поїздах, оплата за чай, каву та питну воду.

“Укрзалізниця” підвищила вартість квитків (+ЦІНИ)

Комплект постільних речей у вагонах СВ усіх категорій поїздів віднині коштує 60 грн з ПДВ, а в купейних та плацкартних вагонах – 50 грн з ПДВ. Також за результатами моніторингу вартості продукції встановлена єдина ціна чаю, кави та питної води (0,5 л) – це 10 грн з ПДВ.





На правах реклами