Ми у Facebook
20.04.2019, 16:05

Доставка піци на дровах у Вінниці

Піца дуже швидко стала улюбленою стравою багатьох українців. Ми звикли їсти її у піцеріях, замовляти в ресторанах, робити замовлення додому чи навіть готувати самостійно. Існує безліч різноманітних видів піци і ще більше варіантів приготування, тож кожен може знайти щось собі до смаку.
Сьогодні у Вінниці є кілька служб доставки піци, через це буває важко визначитися, де краще зробити замовлення. Особливий попит має традиційна італійська страва, приготована в печі на дровах. Такий справжній витвір кулінарного мистецтва, який ви можете замовити на сайті La П'єц. Це популярна доставка піци Вінниця одразу оцінила всі її переваги.

Коли вибір служби доставки буде зроблений, настане час подумати про вид страви, а також соус, який би із нею смакував. Ми розкажемо про найбільш поширені соуси, щоб вам було легше визначитися.

Які соуси смакують із піцою?


Багато хто з нас не може уявити собі вживання піци без додаткового підсилення її смаку. Хоча оригінальна версія піци не передбачає додавання соусів, це вже стало звичайною справою. Отже, як вибрати соус, який вдало підкреслить смак конкретного виду піци, не маскуючи його?

Сьогодні ми можемо вибрати з багатьох соусів, які додають смаку нашій піці. Перше місце посідає відомий і улюблений кетчуп. Більшість припускає, що всі види піци краще смакують із кетчупом. Однак вибір соусів великий, і кожен з них по-своєму смакуватиме з різними піцами:

томатний соус — це один із найпопулярніших соусів для піци, а також багатьох інших страв. Його склад не дуже великий, тож відповідний підбір спецій і ідеальний баланс солоного смаку роблять соус таким, що він гармонійно підкреслює смак страви. Зазвичай до нього додають базилік, орегано, чебрець, цибулю або часник. Популярний кетчуп також є варіацією томатного соусу, але у нього немає настільки чіткого запаху та смаку спецій;
гострий соус — це поєднання кетчупу та помідорів, до якого додають спеції та перець. Як пряні, так і м'які перці дарують соусу правильний смак і гостроту;
часниковий соус — користується великою популярністю серед клієнтів піцерії. Соус на основі сметани або натурального йогурту з додаванням майонезу. Його основним інгредієнтом є часник, який після вживання соусу надає піці пряного присмаку. Соус приправляється прованськими травами. Це робить піцу трохи гострішою, тому вона добре поєднується з інгредієнтами, які не містять багато спецій. Це може бути італійська страва з великою кількістю салату або інших свіжих овочів;
кетчуп — це один із класичних варіантів, без яких піцу не можна їсти. Він базується на томатній пасті і приправлений аналогічно томатному соусу. Однак інгредієнти настільки ретельно перемішані, що утворюють єдине ціле.

З чим, крім соусів, можна їсти піцу?


Для любителів піци є також можливість поїсти її з оливковою олією. Це чудова альтернатива для людей, які не люблять додавати соуси до піци. З оливковою олією ця страва набуває оригінального післясмаку, який добре поєднується зі свіжими продуктами, такими як курка чи шинка. В Італії перед піцою часто подають тонкий пшеничний виріб із оливками або цибулею. Його опускають в оливкову олію, що ще більше підсилює смак. Також піца смакує з бальзамічним оцтом.

Замовляйте піцу додому в Ла П'єц з вибраним соусом


Якщо ви хочете спробувати смак піци з соусами, завітайте на сайт Ла П'єц. Там ви можете вибрати будь-який вид піци на дровах із доставкою додому. Використовуючи форму на сайті, оформіть своє замовлення швидко та без проблем. Вибираючи відповідний тип і розмір піци, скористайтеся можливістю вибрати додаткові інгредієнти: спробуйте комбінації, які вам найбільше подобаються. Команда Ла П’єц докладає всіх зусиль для того, щоб доставлена піца була теплою та готовою до вживання. Ми запрошуємо вас скористатися послугами цієї служби доставки та поділитися враженнями про найкращі комбінації піци та соусів.





На правах реклами