Ми у Facebook
30.04.2019, 23:21

Як підбирати штани для взуття з високим каблуком?

Перш ніж надягнути штани разом зі взуттям на високому каблуці, потрібно визначити оптимальну довжину такого одягу. Брюки бувають різних стилів і фасонів: прямі, широкі, вузькі, вкорочені та ін.
Що б ви не обрали, потрібно дотримуватися двох правил: штани не повинні торкатися підлоги і закривати все взуття. З вибором проблем не виникне завдяки широкому асортименту стильного одягу тут - https://ua.gepur.com/catalog/bryuki. А наведені нижче поради значно спростять процес пошуку речей.

Широкі штани


Брюки-кльош, які спадають на підлогу, можуть виглядати шикарно на довгоногій моделі. Однак середньостатистичній жінці потрібно підходити до вибору такого одягу з обережністю. При низькій широкій фігурі кльош робить жінку масивнішою.

Довгий кльош в поєднанні з високим каблуком не надто практичний. Холоша може зачепитися за каблук і порватися. У гіршому випадку ви ще й ризикуєте впасти. Надто довгі широкі брюки виглядають не надто професійно. Це важливо враховувати при виборі одягу для офісу.

Буде краще, якщо холоша широких брюк доходитиме приблизно до середини каблука, чи принаймні знаходилася за 3 см від підлоги. Носаки туфель повинні виглядати назовні. Не дозволяйте штанам волочитися по підлозі, щоб створити вишуканий елегантний образ. Але й надміру короткими вони бути не повинні. Оптимальний варіант – туфлі закриті, але їх передню частину можна бачити.


Прямі та вузькі штани


Надто довгі прямі штани можуть надмірно акцентувати увагу на області щиколоток або збиратися в складки над туфлями. Ці брюки повинні лишатися прямими і вільно звисати, ні в що не впираючись. Трохи нижче щиколотки – оптимальна довжина. Брюки повинні лише злегка торкатися верхньої частини ступні та задньої частини взуття.

Вищевказані рекомендації стосуються і вузьких штанів. Якщо вони надто довгі, можна акуратно підгорнути їх, зробивши невелику манжету. Однак таке рішення підходить не для всіх моделей одягу.

Ви ходите по вулиці у взутті на плоскій підошві, але на роботі надягаєте каблуки? Тоді потрібно вибирати штани середньої ширини та підкачувати їх перед дорогою. Це дозволить не перевдягатися, зберігати одяг цілим і чистим, водночас комфортно почуваючись.

Якщо ж ви хочете завжди виглядати стильно, краще придбати окремі штани для взуття з різною висотою каблука. Одні й ті ж брюки рідко вдало поєднуються як з туфлями на високому каблуці, так і з босоніжками чи балетками.





На правах реклами