Ми у Facebook
30.04.2019, 23:44

Манікюр з гель-лаком чи нарощування нігтів: в чому різниця та як обрати?

Нехтувати головним показником жіночності та доглянутості – зовнішнім видом нігтів – сучасна дівчина не стане, але й часу в такої леді зазвичай обмаль. Технології від експертів нігтьової естетики дозволяють займатися питанням манікюру лише раз на два-три тижні та зберігати акуратний вигляд рук досить довго. Але лише за однієї умови – спосіб догляду обрано правильно.
Тож чим звичайне покриття стійким UV-гелем відрізняється від процедури нарощування і як зрозуміти, що саме варто обрати? Розбираємося разом.

Хто є хто в світі нігтьової естетики


Досить докладно розповідають про нарощування нігтів на https://steffany.ua/ua/naraschivanie-nogtei. Особливо незайвим буде дізнатися думку майстрів-професіоналів дівчатам, які тільки думають над перспективою спробувати процедуру. Якщо коротко, сутність нарощування полягає в формуванні бездоганної форми нігтя на основі вашої власної пластини. Неймовірно міцний матеріал гарантує, що з манікюром можна буде без зайвих проблем ходити декілька тижнів.

Гель для нарощування відрізняється від гелевого лаку, хоча принцип полімеризації в них один. Обидва застигають лише в спеціальній лампі, але другий забезпечує лише тонкий шар верхнього покриття, тоді як перший фактично формує нову нігтьову пластину. І той, і той способи абсолютно безпечні для рідних нігтів – звичайно, за умови, що роботу виконує професіонал. Міфи про жахливі наслідки довготривалого манікюру породжені зазвичай досвідом жінок, що вирішили робити процедури самостійно або довірилися початківцям-самоучкам.

Гель-лаки – теж дуже стійкий матеріал, що відрізняється блиском і міцністю. Втім його принципова відмінність від гелю для нарощування – це лише «косметичний» ефект, тобто надання кольору і блиску. Він не приховає нерівностей, не зробить форму нігтя красивішою, не подовжить пластину. До речі, саме гель-лаком часто вкривають нарощені нігті – в якості останнього штриху.



Ще одна суттєва відмінність – час, що потребує процедура. Нарощування – в рази складніше завдання, тож і займає трохи більше часу. Однак якщо майстер – справжній професіонал, він впорається за 2–2,5 години. На нанесення лаку піде трохи менше часу – година-півтори.

Чек-лист ознак, що вам час на нарощування


Коли природа нагородила вас міцними нігтями, що чудово ростуть, а ви примудрилися не звести її старання нанівець поганим харчуванням, стресами та некорисними процедурами, сміливо записуйтеся на манікюр з гель-лаком – більшого і не треба. Але якщо в вас є хоча б одна-дві проблеми з наведених нижче, варто серйозно замислитися про візит у салон краси Steffany на процедуру нарощування:

1. Не вдається відростити довжину. Нігті постійно ламаються? Задумайтеся над своїм раціоном та можливістю прийому вітамінів, а поки можна отримати бажану довжину в салоні.
2. Невдала форма пластини. Якщо нігті загинаються донизу, ростуть нерівно, завжди можна досягти ідеального результату у майстра.
3. Нігті нерівні. Зробити поверхню ідеально глянцевою просто лаком не вийде.

Корекцію потрібно проводити регулярно, але не так часто, як у випадку з простим декоративним покриттям. Індивідуальні терміни краще обговорити з майстром, але в середньому це 3–4 тижні.





На правах реклами