Ми у Facebook
22.05.2019, 16:00

Феноменальне Рівне: конкурс для фотографів

Рівненська фабрика нетканих матеріалів запрошує ініціативних і творчих людей.
Потрібно любити фотографувати, цікавитись фотомистецтвом для участі у фотоконкурсі "ФеНоМенальне Рівне".

Хоч заходи, організовані фабрикою, передусім орієнтовані на жителів мікрорайону "Північний" та мешканців міста Рівне загалом, ми запрошуємо до участі у конкурсі усіх громадян України без винятку!

Мета конкурсу - підвищення рівня поінформованості громадян України загалом та рівнян зокрема про місто Рівне, його історію, архітектуру, інфраструктурні, комунальні, виробничі об’єкти, пам’ятки культури; підняття престижу міста Рівне; виховання почуття патріотизму та любові до рідного міста у рівнян, що візьмуть участь у конкурсі; стимулювання творчої, пізнавальної і соціальної активності громадян.



Фотоконкус проводиться у трьох категоріях:
- фотографи-професіонали;
- фотографи-аматори;
- діти (до 16 років).

Також конкурсні змагання проводяться у номінації "Приз глядацьких симпатій"

Для участі у фотоконкурсі "ФеНоМенальне Рівне" Вам необхідно заповнити форму-заявку за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdNLlceULq7wMc0Q31MInBGn7eSIrHoHZ2HODfnudzanqpkPw/viewform . Фотороботи (фотографії) надсилаються учасниками окремо на електронну адресу: fenomen.rivne@gmail.com

Початок прийому заявок на конкурс - 10 квітня 2019 року. Кінцевий термін заповнення форми-заявки учасниками та прийому фоторобіт на конкурс - 27 травня 2019 року.

Для відзначення переможців і призерів конкурсу встановлюється призовий фонд у розмірі 20 тис. грн.

У разі виникнення будь-яких питань, пов'язаних з участю у конкурсі, вимог до фоторобіт, критеріїв визначення переможців та призерів, зв'яжіться з координатором проекту:

Субот Олександр Андрійович
тел. (097) 540 19 21
(095) 640 50 95
e-mail: olx.subot@gmail.com






На правах реклами