Ми у Facebook
20.05.2019, 08:00

Повернути Чоловічу Силу та віру в себе

Як правило, чоловіки не люблять говорити про свої проблеми, особливо якщо мова йде про проблеми з ерекцією. Постійні стреси, погана екологія, алкоголь і маса інших супутніх факторів... Як наслідок - довгоочікувана ніч кохання перетворюється на болісні години виправдань і відмовок.
Еректильна дисфункція - нездатність досягати чи підтримувати ерекцію статевого члена, достатню для задовільних сексуальних відносин - зазначає уролог міжнародного медичного центру «Оксфорд Медікал Рівне» Бульчак Вадим Миколайович. Це захворювання стало проблемою №1 для представників сильної статі, з нею рано чи пізно стикається більшість чоловіків, незалежно від роду занять і соціального статусу.

Раніше проблеми такого роду перетворювалися в замкнуте коло, коли паціенти залишалися наодинці зі своєю проблемою, приймаючи різні стимулюючі потенцію медикаменти. На щастя, ці часи залишилися позаду. На сьогоднішній день еректильна дисфункція - це абсолютно не привід вважати, що життя закінчилося. Адже сучасна медицина знає, як повернути Вам чоловічу силу і віру в себе.

За статистикою, швидка, слабка або несвоєчасна ерекція, а також її відсутність трапляється у кожного третього чоловіка. Найбільш частою причиною, по якій погіршується потенція, можна назвати психологічну форму порушення ерекції - коли нормального статевого життя заважають виключно психоневрологічні особливості. Однак важливо відзначити, що в більшості випадків еректильна дисфункція є наслідком впливу наступних причин: неврологічних та ендокринних розладів; розладів судинної системи; органічних змін статевого члена. Тому, перш ніж визначається метод лікування еректильної дисфункції, повинен бути повністю діагностований точний характер проблеми.

Ефективний діагностичний процес лікування починається з вивчення повної історії хвороби. Також необхідний глибокий психологічний аналіз. Результат лікування (поліпшення, а іноді і повне відновлення потенції), відчуємо вже після першого відвідування лікаря-уролога.

Як же застрахувати себе від еректильної дисфункції?


Щоб максимально знизити ймовірність розвитку еректильної дисфункції ведіть здоровий спосіб життя, виключивши з нього куріння, алкоголь і наркотики; завжди консультуйтеся з лікарем перед прийомом будь-яких лікарських препаратів; ведіть регулярне статеве життя без тривалих періодів утримання і сексуальних надмірностей; обов'язково поговоріть з урологом, якщо ви отримали травму або мали оперативні втручання на промежині, або малому тазі, якщо ви страждаєте цукровим діабетом або гіпертонічною хворобою.

Дотримуючись цих нескладних рекомендації вас майже напевно чекає довге і повна радості сексуальне життя. Якщо ж проблеми з ерекцією все-таки проявилися - не тягніть із зверненням до лікаря.

Медичний Центр «Оксфорд Медікал» практикує індивідуальний підхід і повну анонімність лікування еректильної дисфункції. Повернення потенції гарантовано в 98% випадків, незалежно від віку пацієнта і супутніх хвороб!

Телефонуйте і записуйтеся на прийом до лікаря по тел: (0362)40-40-50 та (067)840 40 50 саме зараз!

Ліцензія АЕ №638036 від 05.01.2015р.





На правах реклами