Ми у Facebook
21.07.2019, 13:20

"Укрзалізниця" хоче страхувати вантажі від крадіжок

фото з chernobyl.kh.ua

Уже відбулися перемовини щодо цього.
Менеджмент залізниці разом з іншими представниками обговорили можливість створити додаткові механізми для захисту вантажів від розкрадання та оперативного відшкодування втрат, у тому числі через створення нового страхового продукту. Принцип відшкодування презентувала Європейській бізнес асоціації спільно з компанією Colonnade концепцію . Про це розповів директор з розвитку бізнесу АТ «Укрзалізниця» Андрій Рязанцев.

За його словами, пропозиції Укрзалізниці спрямовані покращення бізнесу всіх учасників ринку. За його словами, страхування вантажів під час здійснення залізничних вантажних перевезень є швидким механізмом зменшення витрат, які понесені внаслідок поточної криміногенної ситуації в країні.

«Це не є варіантом вирішення проблеми крадіжок вантажів, що перевозяться залізницею України. Цим питанням мають займатися правоохоронні органи. Ми ж маємо, зі свого боку, запропонувати клієнтам альтернативу фінансовим втратам, яких вони зазнають. Одна зі страхових компаній запропонувала концепцію страхування вантажів. Укрзалізниця відкрита до дискусій, пропозицій та зауважень із цього питання», — зазначив Андрій Рязанцев.

Про це повідомляє прес-служба Укрзалізниці.

Нагадаємо, з червня такого потяга, як «Ковель-Київ» у розкладі немає. Пенсію на пошті можна отримати без оформлення карт та відкриття рахунків





На правах реклами