Ми у Facebook
20.07.2019, 08:45

З Рівного почнеться великий веломарафон

3 серпня 2019 року відбуватиметься ґрунтовий веломарафон «100 миль+» зі стартом та фінішем у місті Рівне, проїздом мальовничими краєвидами Рівненщини в напрямку Острога
Веломарафон цьогоріч проводиться всьоме. «100 миль+» являє собою маршрут протяжністю близько 160 км з сумарним набором висоти до 2000 м, що пролягає територією Рівненської області переважно ґрунтовими лісовими дорогами Дермансько-Острозького Національного природного парку, а також з меншими дистанціями для тих, хто не має достатнього досвіду далеких мандрівок на велосипеді, а також для початківців, котрі тільки розпочинають знайомитись з поїздками за місто. Всі, хто вкладуться у ліміт часу своєї категорії, вважаються переможцями та отримають пам'ятну медаль-магніт. Переможці за часом у категоріях на дистанції «100 миль+» та «50 миль+» отримають призи від організаторів та спонсорів марафону.



Три категорії:
- 100 миль+ (контрольний час на подолання дистанції - 16 годин, 160 км);
- 50 миль+ (контрольний час на подолання дистанції - 8 годин, 90 км);
- 25 миль+ (контрольний час на подолання дистанції - 8 годин, 45 км).

Щороку чисельність учасників заходу має значну тенденцію до збільшення, на «100 миль+» вже зареєстровано 80 учасників у різних категоріях з різних міст України, що говорить про актуальність велосипедного руху, як у нашій країні загалом, так і в Рівному зокрема. Велосипедисти пропагують здоровий спосіб життя, розглядають для власних мандрівок та презентують Рівненщину друзям з інших міст та країн, як туристичну перлину з неповторними пейзажами та чудовими традиціями, впроваджують велокультуру безпечного пересування на велосипеді та неухильного дотримання правил дорожнього руху.

Тому організатори запрошують усіх бажаючих, хто має справний велосипед, шолом, достатні навики для подолання дистанцій, приєднуватися до ґрунтового веломарафону «100 миль+» в одній із трьох дистанцій та випробувати свої сили, чи проїхатися в своє задоволення.

Вся інформація про веломарафон:
https://www.facebook.com/events/584553582030713/
http://rivelo.com.ua/100mile/

Реєстрація за посиланням:
http://rivelo.com.ua/event/27/registration/

Про це повідомляє прес-служба Рівненської міської ради.

Нагадаємо, 18 - 20 червня 2016 року на Рівненщині вперше відбувся багатоденний веломарафон «Поліська Січ» 2016.





На правах реклами