Ми у Facebook
22.07.2019, 16:05

На трасі Київ-Чоп вдруге за добу трапилась жахлива аварія(+ВІДЕО/ФОТО)

22 липня на трасі міжнародного значення Київ-Чоп у селі Корнин трапилася аварія за участю вантажного автомобіля та вантажного буса.
Рівненські рятувальники деблокували травмованого водія з понівеченого вантажного автобуса після ДТП.



До місця події було направлено чергові відділення рятувальників 3-ї державної пожежно-рятувальної частини, пожежно-рятувальної частини аварійно-рятувального загону спецпризначення та оперативно-координаційний центр обласного управління ДСНС.



Нагадаємо, вчора пів на дванадцяту ночі, на відрізку дороги Київ-Чоп у селі Пустоіванне Радивилівського району, трапилась смертельна ДТП.

Прибувши на місце виклику рятувальники встановили, що внаслідок зіткнення вантажного автомобіля Volvo з вантажним бусом MERCEDES Sprinter в останньому затисло водія.



Бійці ДСНС за допомогою спецінструментів деблокували постраждалого та передали працівникам швидкої медичної допомоги. Потому, щоб не допустити загорання понівечених автомобілів, рятувальники зняли клеми з акумуляторів та змили пальне з проїжджої частини дороги. Дорога через ДТП була перекрита і увесь час регулювали рух та забезпечували безпеку працівники патрульної поліції.

Завдяки професійним діям рятувальників вдалося запобігти можливому загорянню автомобіля та врятувати водія. Причину ДТП встановлюють поліцейські.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ