Ми у Facebook
11.08.2019, 11:30

Нічні мотоциклісти. Два ДТП, четверо постраждалих, один у комі (+ФОТО)

На Рівненщині знову автопригоди з мотоциклами.
Дві аварії із потерпілими за участю мотоциклів сталися пізно ввечері вчора, 10 серпня, у Рівному та Рокитнівському районі.

Близько 23:30 у селі Більск 18-річний місцевий житель, керуючи мотоциклом Bird 125, на вулиці Центральній не вибрав безпечної швидкості руху, не впорався з керуванням та допустив наїзд на 19-річного місцевого жителя, який ішов по правому краю проїзної частини у попутному напрямку, інформує офіційний сайт Національної поліції.





Внаслідок ДТП травми отримали обидва учасники дорожнього руху. У пішохода медики діагностували відкриту черепно-мозкову травму, перелом основи черепа, перелом лицевого черепа, мозкову кому та госпіталізували в реанімаційне відділення Рокитнівської центральної районної лікарні. Медики оцінюють його стан як тяжкий.



Водій мотоцикла внаслідок ДТП отримав закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, забійну рвану рану брови, закритий перелом наколінника. Його госпіталізували в травматологічне відділення лікарні. За попередньою інформацією мотоцикліст був тверезий.

А трохи раніше ДТП за участю мотоцикла сталася і у Рівному. Близько 22:20 на вулиці Соборній водій автомобіля BMW 318, 27-річний житель села Зоря Рівненського району, під час здійснення маневру повороту ліворуч, допустив зіткнення із мотоциклом BMW F650CS під керуванням 29-річного рівнянина, який здійснював обгін на перехресті.



Внаслідок ДТП травмувалися водій та пасажирка мотоцикла, 32-річна жителька Рівного. Їх госпіталізували до лікарні, де медики діагностували у чоловіка перелом руки, а в жінки – забої та осаднення.





Водій автомобіля відповідно до медичного освідування був тверезий, інформує відділ комунікації поліції Рівненської області.


Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережі Facebook та у Telegram






На правах реклами