Ми у Facebook
23.08.2019, 18:00

Море тепліше, а ціни нижчі: Скільки коштує відпочинок в оксамитовий сезон

За словами експертів, в цьому році великого приросту туристів на курортах України не спостерігається.
"На ринку багато вигідних іноземних пропозицій, а тому українці обирають відпочинок за кордоном", – пояснює директор Центру розвитку туризму України Володимир Царук, але додає, що незважаючи на це наші оздоровниці і санаторії в Трускавці, Моршині будуть повністю заповнені і в "оксамит".

Путівка на двох на сім днів в найпростіший санаторій Трускавця коштуватиме 8900 грн. За ці гроші парі забезпечать проживання, триразове харчування, діагностику і лікувальні процедури. Такі ж умови, але в оздоровниці класом вище обійдуться вже в 14-20 тис. грн. Схожа вартість оздоровлення – в Моршині, про це пише "Сьогодні".

Затребуваними будуть карпатські напрямки. В цей час там сезон збору врожаю і проходять "свята шлунку" і найрізноманітніші дегустації – молодого вина, сиру, меду. Семиденна поїздка на Івано-Франківщину обійдеться двом в 11 тис. грн. Організатори туру обіцяють показати Верховину, Ворохту, Карпати, Рахів та Яремче, влаштувати похід в гори, зводити в гуцульську церкву, на виставку писанок і в ліс за грибами, пригостити бринзою і баношем. У вартість входить проживання, триразове харчування і навіть пікніки.

На пляж


Доброю ідеєю в "оксамит" стане вояж до моря – восени туроператори помітно знижують ціни на пляжні напрямки.

"Море буде навіть тепліше, ніж у серпні, очікується спад цін на 20-25%, оскільки через початок навчального року кількість туристів зменшиться", – говорить Царук.

Провести тиждень у Затоці можна всього за 1200 грн на двох – якщо зняти кімнату в гостьовому будинку. За 3000-6000 грн можна розраховувати на номер в прибережних готелі і сніданки. Тиждень в подібному готелі на Азовському морі коштуватиме близько 2000 грн на двох. Сюди можна з'їздити і за 10 тисяч – такий тур буде включати не тільки проживання в готелі в Генічеській Гірці і сніданки, а й трансфер зі столиці і назад, а також екскурсії до заповідників "Кам'яні могили" і "Асканія-Нова".

Якщо ж часу в обріз, можна придивитися до турів вихідного дня: до Одеси, Львова, Кам'янець-Подільський, Батурин. Такі поїздки стартують від 300-500 грн з людини.





На правах реклами