Ми у Facebook
05.09.2019, 17:37

Ліфтинг без ризику і операцій

Ліфтинг являє собою процедуру омолодження обличчя і шиї, суть якої зводиться до підтяжки шкіри. Основними показаннями для проведення процедури ліфтингу є втрата шкірою пружності та еластичності, поява зморшок і ділянок провисання м'яких тканин, утворення глибоких складок шкіри.
Сьогодні досвідчені фахівці допоможуть пацієнтові «скинути» до десяти років. Однак, слід пам'ятати, що вибір фахівця і медичного центру - це визначальний фактор, від якого залежить успіх.

Здійснений ліфтинг може бути за допомогою різних медичних процедур, в число яких входять, як методи пластичної хірургії, так і консервативні лікувальні методики.

Для використання в домашніх умовах підійдуть різні засоби ліфтинг-серій для догляду за обличчям. Наприклад, це можуть бути живильні маски з вмістом ефірних масел або вітамінів A, C, D, E. Креми, до складу яких входить рослинний або морський колаген та еластин, частково розгладжують зморшки, зміцнюють і корегують контур обличчя, усувають сліди втоми. Вибираючи косметику для догляду за шкірою обличчя та шиї, віддавайте перевагу кремам, які містять великий відсоток води (для підтримки еластичності). Вони живлять внутрішні клітини шкіри. Також у Вашому ліфтинг-арсеналі повинні бути вітамінізовані і зволожуючі креми.

На жаль, до 35 років практично кожна жінка спостерігає негативні зміни шкіри. Саме в цьому віці шкіра починає подавати сигнали, які є наслідком неправильного догляду, зловживання засмагою, сигаретами. Існує і безліч інших факторів, що визначають стан шкіри в цьому віці. І не завжди правильний догляд за шкірою може змагатися з нашої спадковістю і станом ендокринно-гормонального фону. Тоді-то і виникає розмова про ліфтинг.

Міжнародний медичний центр «Оксфорд Медікал» представляє в Рівному унікальну процедуру безопераційного ліфтингу на будь-якій ділянці обличчя і тіла. ELOS-процедури ліфтингу і омолодження враховують побажання тих жінок, які не хочуть вдаватися до послуг пластичних хірургів, але, тим не менше, хочуть виглядати молодо і перебувати в гармонії з собою. Апарат, який реалізовує технологію ELOS, був розроблений в 2000 році. За свої дев'ятнадцять років успішної роботи в провідних центрах естетичної медицини, він встиг підтвердити свою ефективність і скласти конкуренцію традиційним хірургічним методам підтяжки. Під впливом пучків світла, що посилаються в глибокі шари епідермісу, шкіра розгладжується, стає пружною, сяючою, здоровою. Потужний омолоджуючий ефект, яким супроводжуються процедури ELOS-ліфтингу, усуває на шкірі вікові пігментні зміни, дрібні рубці, судинні дефекти і почервоніння. Чудовий ефект досягається в області вилиць і щік, зменшуються носогубні складки і зморшки навколо рота, підтягується і зміцнюється контур нижньої частини обличчя і шиї, значно зменшується «друге підборіддя», підвищується тонус шкіри. Ефект ліфтингу можна застосувати до шкіри живота після пологів, до грудей, до внутрішньої поверхні плеча та передпліччя.

Особлива цінність ELOS-методу полягає в безболісності проведенні процедур і у відсутності яких би то не було побічних явищ. Пацієнт повністю зберігає свою працездатність на час проведення процедур і після них!

Крім того в медичному центрі Оксфорд Медікал постійно діють різноманітні акції на лазерні процедури. Наразі триває акція 1+1=3. Тобто пройшовши 2 процедури, третю ви отримуєте у подарунок.

Консультація лікаря косметолога БЕЗКОШТОВНА!

Для запису на консультацію телефонуйте (067)840 40 50 та скористайтеся чудовою акцією прямо зараз!

Ліцензія: Серія АЕ №638036 від 5 січня 2015 р.






На правах реклами