Ми у Facebook
25.09.2019, 14:40

Спідвей у Рівному: Закриття сезону буде видовищним

Лідери клубів І-ї та ІІ-ї Польських Ліг завітають на заключну гонку спідвейного сезону у Рівному. Боротьба на доріжці обіцяє бути напруженою!
Фани "чорного спорту" мають ще один шанс відвідати міжнародні змагання зі спідвею на Рівненському Мототреці у нинішньому спортивному сезоні.

Осіннє "Бабине літо" обіцяє бути теплим, а тому "Клубом Вболівальників Рівненського Спідвею" було вирішено провести ще одну видовищну гонку. У неділю 29 вересня на рівнян очікує міжнародний турнір на "Кубок Закриття Сезону", в якому стартуватимуть гонщики з Чехії, Польщі, Латвії та України.



Участь у гонці вже підтвердили відомі майстри гаревих перегонів, а саме: Кястас ПУОДЖУКС та Олег МИХАЙЛОВ (обидва представляють клуб "Локомотив" з Даугавпілса (Латвія) у І-й Польській Лізі), улюбленець рівнян, діючий гонщик та тренер Станіслав БУЖА ("Ванда" з Кракова (Польща), ІІ-а Польська Ліга), дворазовий чемпіон Польщі серед юніорів, призер комнадних чемпіонатів Європи та світу у складі збірної Польщі серед юніорів Даніель КАЧМАРЕК (представник "Унії" з Тарнува у І-й Польській Лізі), який беззаперечно може стати зіркою турніру.

Тривають перемовини з польськими спортсменами Патріком Войдило ("Спарта" Вроцлав (Польща), Польська Екстраліга), Бартеком Ковальські, Томашом Орватом та Павелом Месьонцем, а також латвійями Даніїлом Колодінскім та Річардсом Ансвіесулісом.

Серед українців мають стартувати Марко ЛЕВІШИН (нагадаємо, що Марко посів 7-ме місце у фіналі особистого чемпіонату Європи U21 у Рівному), Станіслав МЕЛЬНИЧУК, Віталій ЛИСАК, Андрій КОБРІН, Назар ФЕДОРЧУК та Андрій РОЗАЛЮК. У разі відсутності можливості стартів одного з вищевказаних гонщиків у турнірі візьмуть участь Павло БОНДАРЧУК та Дмитро МОСТОВИК. До кінця тижня рішення про виступ у Рівному має прийняти й найсильніший гонщик України Андрій КАРПОВ!

В перервах між заїздами стартуватимуть учні дитячо-юнацької секції ім. Віктора Чайки при КЗ "Рівненський міський спортивно-технічний клуб" РМР. Також відбудуться показові виступи мотокросменів. Окрім власне визначення переможців заключних змагань у спортивному сезоні 2019-го року відбудеться заїзд на честь 15-річного ювілею прийняття Республіки Польща до ЄвроСоюзу.

Розклад проведення міжнародних змагань на "Кубок Закриття Сезону":


29 вересня 2019 р. (неділя) - Офіційні змагання:

- прибуття спортсменів на стадіон з технічних видів спорту "Мототрек" та проходження техкомісії планується з 12.00 до 15.00;
- фінальна інспекція треку - 14.45;
- засідання журі - 15.00;
- брифінг з гонщиками - 15.30;
- Церемонія відкриття змагань - 16.00.
- Старт 1-го заїзду - 16.20.
- Церемонія нагородження - 18.30.

Вартість квитків: 120 грн. - дорослий, 60 грн. - дитячий (віком від 6 до 12 років).





На правах реклами