Ми у Facebook
19.09.2019, 13:12

Чому потрібно вказувати телефони родичів, щоб отримати позику на картку?

Сьогодні отримати позику на картку в онлайн-режимі пропонують десятки мікрофінансових компаній. Такий спосіб є досить зручним, оскільки він не потребує підготовки солідного пакету документів, стояння в чергах та тривалого очікування відповіді кредитора.
Крім особистих даних при подачі заявок необхідно також вказувати контакти родичів, колег або керівництва. Для чого це потрібно та яким чином сприяє схваленню запиту?

Процедура отримання позики на картку


Сучасні онлайн-сервіси дозволяють отримати кредити без довідки про доходи в лічені хвилини. Для цього слід виконати лише кілька простих дій:

• зареєструватись на офіційному сайті обраної компанії;

• заповнити обов’язкові поля в анкеті позичальника;

• підтвердити дозвіл на передачу персональної інформації до реєстру кредитних історій;

• пройти процедуру верифікації банківської картки;

• підписати електронний договір.

Для оформлення мікрокредиту клієнту знадобляться лише дані паспорта, ІПН та власної діючої картки.

Під час заповнення онлайн-заявки потрібно уважно стежити за тим, щоб не припуститися помилок, а також вказувати лише правдиві відомості. Будь-який невірний символ або спотворена інформація може стати приводом для відмови у видачі грошей в борг.

Чому необхідно вказувати телефони близьких для отримання позики?


Після реєстрації запиту на отримання позики представники кредитної компанії зазвичай телефонують не лише споживачеві, але й особам, контакти яких зафіксовані в анкеті.

Люди з близького оточення мають підтвердити надійність потенційного позичальника. Окрім того, якщо в подальшому виникне затримка платежів по зобов’язанням, компанії можуть зв’язуватись з цими особами для нагадування про необхідність погашення боргу. Попередньо бажано довести до їх відома факт непрямої співучасті в отриманні кредиту, а також попрохати надати позитивний відгук. Ухилення від внесення телефону близької особи або помилка в ньому може розцінюватись як обман. Тоді ймовірність отримання грошей буде мінімальною навіть у найлояльніших кредиторів.

Взяти кредит онлайн без поручителів, застави та довідок про доходи в наш час досить просто. Головне — оцінити власні фінансові можливості та вказувати повну і достовірну інформацію при оформленні!





На правах реклами