Ми у Facebook
06.10.2019, 11:28

Один загинув за кермом, інший - під тепловозом (+ВІДЕО)

Поліцейські встановлюють обставини загибелі двох людей у Рівненському районі
У Квасилові о 02:30 сьогодні, шостого жовтня, під потяг потрапив 27-річний місцевий мешканець. На залізничному перегоні в напрямку Рівного молодий чоловік потрапив під тепловоз. Дорогою до лікарні у кареті швидкої допомоги він помер.

Поліцейські встановлюють усі обставини події у рамках кримінального провадження, відкритого за частиною 3 статті 276 Кримінального кодексу України.

А напередодні в суботу, 5 жовтня, близько 17-ї години вчора, у ДТП неподалік села Олександрія Рівненського району загинув водій легковика «Renault Fluence».



Зіткнення легковика «Renault Fluence» під керуванням 60-річного жителя Олександрії та вантажного автомобіля «DAF», за кермом якого перебував 47-річний рівнянин, сталося на автодорозі «Городище-Рівне-Старокостянтинів».







Унаслідок автопригоди життя водію «Renault» врятувати не вдалося, а пасажирок цього авто, 59-річну жінку та чотирирічну дитину - місцевих жительок, госпіталізували до лікарні із політравмами.



Водій вантажівки не постраждав, за результатами медичного освідування на стан сп’яніння був тверезий. Транспортні засоби вилучені та поміщені на територію спецмайданчика у селі Городок. Відомості за цим фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Рівненської області.

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережі Facebook та у Telegram





На правах реклами